Sluiten

Wonen

Ga slimmer wonen! Er zijn diverse oplossingen beschikbaar waarmee je je huis gemakkelijk automatiseert en profiteert van meer gemak in huis. Ben je aan het verbouwen? Dan kun je deze oplossingen zelfs netjes wegwerken in de muur. Lees meer...

Inspiratie en advies

Slim wonen

Het dagelijkse leven wordt steeds een stukje makkelijker met de introductie van nieuwe slimme apparaten. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een slimme variant van. En is er die nog niet? Dan gebruik je toch een slimme stekker om het apparaat alsnog slim te maken. Met een app op je telefoon of tablet heb je vervolgens de controle over al je apparaten, zelfs wanneer je niet thuis bent.

Inzicht in energieverbruik met slimme stekkers

Ben je benieuwd hoeveel energie je televisie verbruikt? Of je vriezer die al een paar jaar oud is? Met een slimme stekker krijg je hier eenvoudig inzicht in. In de bijbehorende app kun je deze gegevens namelijk allemaal aflezen. Ook kun je met een slimme stekker de aangesloten apparaten op afstand in- en uitschakelen. Ben je bijvoorbeeld op je werk, maar weet je niet meer of je de tv wel hebt uitgezet? Dan kun je dat in de app snel checken!

Maak ook je raamdecoratie slim

Als alles in huis slimmer en slimmer wordt, kan de raamdecoratie natuurlijk niet achterblijven. En nee, daarvoor hoef je niet meteen je raamdecoratie volledig te vervangen. Zo kun je met de producten van Smart Blinds je bestaande raamdecoratie slim maken, waardoor je deze geautomatiseerd kunt laten werken. Dit zorgt ervoor dat je de raamdecoratie met een afstandsbediening en je smartphone kunt bedienen. Terwijl jij op je luie stoel zit kun je met één druk op de knop je raamdecoratie openen of sluiten. Ben je op je werk en wordt het overdag zonnig? Dan kun je via de app de raamdecoratie sluiten, zodat je aan het einde van de dag in een koel huis thuiskomt.

Slimme accessoires

Naast hele functionele oplossingen, zijn er ook slimme varianten van woonaccessoires. Denk bijvoorbeeld aan een slim schilderij. Daarmee kun je kunst aan de muur hangen, zonder gebonden te zijn aan één schilderij. Je kunt dan de kunst aan je muur afstemmen op je humeur of het bezoek dat langskomt.