Sluiten

Wearables

Wil je altijd bereikbaar zijn of juist inzicht krijgen in hoe gezond je leeft? Daar zijn smartwatches en activity trackers uitermate geschikt voor! Lees meer...

Op zoek naar de perfecte wearable

Als je een fan bent van slimme apparaten, dan zijn smartwatches en activity trackers zeker iets om toe te voegen aan je verzameling. Een smartwatch staat in verbinding met je smarthphone. Deze koppel je via een app aan elkaar en zo ontvang je meldingen die binnenkomen op je smartphone op je smartwatch. Activity trackers houden bij hoeveel je beweegt op een dag. Ideaal wanneer je streeft naar een gezondere levensstijl. 

Waarom een smartwatch?

Slimme horloges als die van Apple en Withings dragen bij aan een makkelijkere levensstijl. Je hebt altijd een overzicht van welke berichten binnenkomen en je hebt binnen een handomdraai inzicht in je levensstijl. Het aantal stappen die je per dag zet weerspiegelen de realiteit beter, omdat je je smartwatch altijd om hebt. Je hoeft belangrijke berichten en telefoontjes niet meer te missen, want deze komen allemaal in beeld op je smartwatch. Dit is extra handig op de fiets, je kan je namelijk beter focussen op de weg wanneer je met één snelle tik je telefoontje kan beantwoorden. Je telefoon én bankpas vergeten terwijl je met een winkelwagen vol met boodschappen staat? Ook geen probleem, betaal simpelweg met je smartwatch.

Meer inzicht in je gezondheid

Als jij graag je leven wil beteren en een gezondere levensstijl wil adapteren, dan is een activity tracker de ideale uitkomst voor jou. Deze helpt met de motivatie om meer te bewegen, of dat nou in de vorm van wandelen of hardlopen is. Met een activity tracker als die van Fitbit vorm je een realistisch beeld over hoeveel je daadwerkelijk beweegt op een dag. Ook monitor je jouw hartslag waarmee onder andere slaappatronen gemeten kunnen worden. Om optimaal gebruik te kunnen maken van je activity tracker koppel je deze via Bluetooth aan je smartphone.