Sluiten

Enkele voorbeelden

Volumevoordeel voor bouwprojecten, kerstpakketten, relatiegeschenken en nog veel meer...

Google Home mini voor het personeel

Duizenden werknemers voor een bekend uitzendbureau gaan aan de slag met de Google Home Mini slimme speaker! We schakelden snel met onze leverancier om de 3.000 slimme speakers zo snel mogelijk  geleverd te krijgen.

Tile Mate Bluetooth tracker met opdruk

Als je op zoek bent naar een keer wat anders als geschenk voor personeel of relaties. Laat dan Tile Bluetooth trackers bedrukken met je logo, naam en geef het je eigen stijl. Neem contact op met ons en we regelen het!

100 slimme deurbellen in de wijk

In samenwerking met de Gemeente Eindhoven, het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en Ring hebben we 100 slimme deurbellen geleverd om het stadsdeel Gestel in Eindhoven veiliger te maken.

Slimme rookmelder voor vakantiewoningen

Om de brandveiligheid in een groot aantal vakantiewoningen op Curaçao te kunnen waarborgen, hebben we 75 Nest Protect rook- en CO-melders geleverd. Zo is de eigenaar altijd direct op de hoogte van een eventuele brand!

Populaire producten

Natuurlijk daalt de stuksprijs naarmate je meer bestelt.


50five is dé plek voor zakelijke smart home producten!

Ben je een zakelijke klant? Dan ben je hier aan het juiste adres voor jouw smart home bulkaankopen. Bij 50five staan we namelijk graag klaar om je te assisteren wanneer je zakelijk wilt bestellen. Ben je als ondernemer bijvoorbeeld op zoek naar een smart home cadeau voor je personeel? Wil je een groot aantal rookmelders inkopen voor een bouwproject? Of heb je een grote hoeveelheid gadgets nodig voor jouw klanten om van die ene marketingcampagne een succes te maken? Wij helpen je graag verder. Onze experts kunnen je helpen met een passend advies binnen je budget en maken graag een offerte voor je op.

Kerstpakketten en relatiegeschenken

Staan de feestdagen weer bijna voor de deur en ben je op zoek naar een origineel kerstpakket voor je personeel? Of wil je om een andere reden een bijzonder relatiegeschenk inkopen? Onze experts helpen je graag met het uitzoeken van een passend smart home cadeau. Denk bijvoorbeeld aan een slimme speaker van Sonos, een handige Tile Mate+ of een Google Nest Mini. Onze experts gaan graag samen met jou op zoek naar het perfecte kerstcadeau of relatiegeschenk. Gegarandeerd succes!

50five als jouw smart home groothandel

Heb je interesse om onze smart home producten in bulk aan te schaffen en wil je daarom graag profiteren van een fijne staffelkorting? Dat kan! Het assortiment van 50five bevat een groot aantal producten waarmee je jouw bouwproject of onderneming een stuk slimmer kan maken. Denk bijvoorbeeld aan rookmelders ten behoeve van de veiligheid, of bespaar op je jaarlijkse kosten door het gebruik van slimme radiatorknoppen of automatische verlichting. Grote bestellingen voor kleine prijzen! En we kunnen je ook nog helpen bij de installatie.

Hoe werkt volumevoordeel van 50five?

Weet je al precies wat je zoekt of heb je nog een persoonlijk advies nodig? Het maakt onze experts niet uit. We helpen je graag met het vinden van een passend product, binnen jouw budget. En als je al precies weet wat je nodig hebt maken we graag een offerte voor je op. Gadgets zakelijk inkopen was nog nooit zo makkelijk! Laat je gegevens achter en er wordt zo snel mogelijk contact met je opgenomen.