Sluiten

Video

Optimaal chillen tijdens een avondje tv kijken of Netflixen doe je met onze slimme video-oplossingen. Stream films vanaf je smartphone naar je HD-tv of zet een beamer in je woonkamer om deze om te toveren tot een thuisbioscoop. Lees meer...

Welke oplossing zoek je?

Televisies, monitors en beamers

Waar je vroeger gebonden was aan de programma’s op tv, kun je tegenwoordig met slimme video-oplossingen op elk moment van de dag je favoriete films en series bekijken. Zo kun je pas écht chillen tijdens een avondje tv kijken of Netflixen. En als je de juiste video- en audiotoepassingen combineert kun je in no-time een heuse thuisbioscoop samenstellen.

Slimme televisies

Een smart televisie is ontzettend handig. Zo kan je eenvoudig gebruik maken van internetdiensten zoals YouTube, en streamingsdiensten zoals Netflix. Daarnaast werken de nieuwe generatie smart tv’s vaak ook nog samen met spraakassistenten, Dolby Vision en Dolby Atmos. Besturen van slimme televisies is ook heel eenvoudig. Meestal heb je zowel een afstandsbediening als een app op je smartphone waar dit mee kan. Naast televisies hebben we ook accessoires in ons assortiment, waarmee je nog meer uit je televisie haalt.

Een thuisbioscoop

Beamers zijn vooral bekend geworden omdat ze handig zijn bij het geven van presentaties. Maar tegenwoordig is er zoveel meer mogelijk! Zo tover je bijvoorbeeld je huiskamer om tot een echte thuisbioscoop met behulp van een beamer. Daarnaast zijn de apparaten ook een stuk kleiner geworden en heb je zelfs uitvoeringen die je zo in de binnenzak van je jas steekt. Veel beamers zijn daarnaast echte stand-alone multimedia entertainmentsystemen. Zo kun je de beamers bijvoorbeeld besturen met je smartphone of tablet en gebruik maken van apps als Netflix en YouTube.

Handige monitors

Een monitor kan handig zijn in verschillende situaties. Zo kun je bijvoorbeeld veel efficiënter thuiswerken als je een extra scherm hebt. Of je koppelt je smartphone eraan, zodat je video’s in een groter formaat kunt bekijken. Ben je net op vakantie geweest? Dan sluit je je camera erop aan en showt de vakantiefoto’s op de monitor! Er zijn genoeg mogelijkheden dus. Kies je voor een draagbaar scherm? Dan is deze ook nog eens licht van gewicht en makkelijk mee te nemen.