Verwarming en Energie

Verwarming en Energie

Je huis altijd op de gewenste temperatuur, elke kamer precies warm genoeg en tegelijkertijd besparen op je energierekening – dát is wat slimme verwarming voor je kan betekenen. Ontdek onze slimme thermostaten, complete verwarmingsoplossingen en tips om je huis te verduurzamen en energie te besparen. Hulp nodig bij het kiezen van een slimme oplossing? Dan staan wij altijd voor je klaar!

Bekijk onze slimme verwarmingsproducten

Kies je categorie

Slim verwarmen

Slim verwarmen is meer dan alleen een slimme thermostaat aanschaffen. Door andere smart home producten te koppelen aan je thermostaat of te installeren, kun je je huis nóg efficiënter verwarmen. Niet alleen wordt je wooncomfort verhoogd, maar je kan ook nog eens flink besparen op de energierekening!

Alles over slim verwarmen
Onze verwarmingsoplossingen

Verduurzaam je huis

Efficiënter en zuiniger omgaan met energie beperkt zich niet alleen tot slim verwarmen. Je kunt verschillende maatregelen in huis nemen, die ervoor zorgen dat je milieu- én kostenbewust omgaat met energie. Denk bijvoorbeeld aan isoleren, ventileren en duurzame, energiezuinige apparatuur. Natuurlijk kan smart home hier ook een steentje aan bijdragen.

Alles over verduurzamen >

Advies van 50five

Onze productexperts kennen alle ins en outs van onze verwarmingsoplossingen. Daarnaast biedt 50five de mogelijkheid om deze te laten installeren door een smart home expert. Zodoende kunnen we op maat gemaakte verwarmingsoplossingen bieden én installeren.

Wat 50five voor jou kan betekenen

Installatie door een pro

Je hebt de slimme thermostaat gekozen die je wil hebben, maar wat doe je met de installatie ervan? Je wil natuurlijk wel dat alles goed werkt en je het maximale uit je oplossing haalt. Kies dan voor het gemak en professionaliteit van een installatie door 50five.

Installatie door 50five

Ontdek onze producten

Speciale deals

 1. tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+
  tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+
  • Met Climate Assistant
  • Verwarm per kamer
  • Minder verwarmingskosten
  Speciale prijs  179,-
  Adviesprijs Normale prijs  184,- -€ 5,00 Je bespaart 3%
 2. Honeywell Evohome Multizone Thermostaat (OpenTherm)
  Honeywell Evohome Multizone Thermostaat (OpenTherm)
  • Zoneregeling
  • Uitbreidbaar systeem
  • Voor OpenTherm ketels
   299,-
 3. Nest Learning Thermostat (3e generatie)
  Nest Learning Thermostat (3e generatie)
  • Helpt actief met besparen
  • Zelflerend
  • Met geofencing
   249,-
 4. Netatmo Thermostat
  Netatmo Thermostat
  • Elegant design
  • Voor aan/uit cv-ketel
  • Met je smartphone
   179,-

Onze merken

Blogs over verwarming en energie

Over 50five

Smart home is waar het allemaal om draait bij 50five. Innovatieve oplossingen die het leven aangenamer, gemakkelijker, goedkoper en veiliger maken. Naast het aanbieden van slimme producten, ondersteunen we onze klanten met advies over en installatie van deze producten. Op die manier willen we smart home toegankelijk maken voor iedereen, zodat ook iedereen de voordelen ervan kan ervaren.

Smart home is overal om ons heen. En wij zitten er middenin!

50five – Smart advice for every smart device