Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Netatmo radiatorknop 4-pack
  Netatmo radiatorknop 4-pack
  • Combivoordeel
  • Energiebesparend
  • verwarm per kamer
  Normale prijs € 319,96 (adviesprijs) -€ 30,96 € 289,00 -10% Je bespaart € 30,96
 2. Netatmo Slimme Radiatorkraan Starterspakket
  Netatmo Slimme Radiatorkraan Starterspakket
  • Energiebesparend
  • Compleet starterspakket
  • Slimme radiatorkraan
  € 179,00
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag gratis in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag gratis in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Netatmo slimme radiatorknop

Met een Netatmo slimme radiatorknop regel je de temperatuur in huis per radiator. Op die manier verhoog je bijvoorbeeld de temperatuur in de badkamer terwijl je in de woonkamer de verwarming nog uit laat. Je sluit de knop aan als vervanging van je bestaande radiatorkraan en bedient hem zowel op de knop zelf als met je smartphone of tablet.

Bespaar energie met de Netatmo smart radiator valve

Kies je voor een slimme radiatorkraan van Netatmo, dan bespaar je flink op je energieverbruik. Volgens een onderzoek uitgevoerd door JSS levert het in een standaard appartement namelijk een besparing van 37% op. Tegelijkertijd verklein je daarmee ook nog eens je ecologische voetafdruk.

 Elke ruimte een eigen comfort

Met een Netatmo slimme radiatorknop bedien je al je verwarmingen in huis direct vanaf je smartphone. Stel per ruimte de gewenste temperatuur in. Gewoon terwijl je nog lekker in bed ligt of juist aan het einde van de werkdag op kantoor om de woonkamer alvast te verwarmen voor als je thuis komt.

Handige features bij een Netatmo slimme radiatorkraan

De intelligente radiatorkraan van Netatmo analyseert de omgeving en stemt de verwarming in de ruimte af op de hoeveelheid zon en hoe de ruimte gebruikt wordt. Is er ergens een open raam, dan detecteert de kraan dat en schakelt hij de verwarming in de ruimte uit. Zo ga je energieverspilling tegen. Maak daarnaast ook gebruik van de handmatige boost indien nodig. Je verhoogt dan drie uur lang tijdelijk de verwarming van een ruimte.

Netatmo: een dynamisch bedrijf

Netatmo is een dynamisch en innovatief bedrijf dat consumentenelektronica ontwikkelt voor een betere en verbonden leefstijl. Netatmo werd opgericht in 2011 en in 2013 werd de Netatmo slimme thermostaat gelanceerd, waar de slimme radiatorkranen mee samenwerken. 

Daarom bestel je bij 50five een Netatmo slimme radiator

Wil je ook een slimme radiatorknop van Netatmo kopen? Wij adviseren je daar graag bij. Je weet zeker dat je een goed product in huis haalt omdat alle producten die wij verkopen door ons uitvoerig getest zijn.