Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Hydrao Smart Shower
  Hydrao Smart Shower
  • Bluetooth verbinding
  • Krijg inzicht
  • Besparen
  € 89,90
 2. Fibaro Wall Plug (slimme stekker)
  Fibaro Wall Plug (slimme stekker)
  • Stroomverbruik meten
  • Energiebesparend
  • Werkt met Toon
  € 64,99
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag gratis in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag gratis in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
Mijn verlanglijst
Laatst toegevoegde artikelen

Slimme energiemeter kopen

Wil je graag bijhouden hoeveel energie je per dag, per maand of per jaar verbruikt? Dan moet je eigenlijk een slimme energiemeter kopen. Zo’n apparaat biedt inzicht in hoeveel stroom en gas je verbruikt. En maak je gebruik van zonnepanelen? Dan geeft de meter ook aan hoeveel je energie je terugwint.

Wat doet een slimme elektriciteitsmeter?

Een slimme energiemeter geeft niet alleen aan hoeveel energie je elke dag verbruikt: je ziet ook direct of er bij jou thuis sprake is van sluimerverbruik. Dat is het energieverbruik uit apparaten die onnodig, onbewust maar eigenlijk altijd aanstaan. Het is toch zonde als je energiekosten hoog zijn omdat je stroom verspeelt aan apparaten waar je niks mee doet. Met een slimme energiemeter vergelijk je ook je eigen verbruik met dat van het normverbruik van vergelijkbare huishoudens. In één oogopslag zie je dan hoe je het doet ten opzichte van andere gezinnen.

Slimme meter via de netbeheerder

De komende jaren worden bestaande energiemeters in huishoudens en bij kleine bedrijven vervangen door slimme meters. Deze digitale energiemeter meet het gas- en elektriciteitsverbruik zodat zowel jij als de energieleverancier beter inzicht in je verbruik krijgen. Ook worden de meterstanden hiermee automatisch doorgegeven en ben je er op tijd bij als je energieverbruik niet meer gelijk loopt met je voorschot. Je kunt dit soort apparaten ook koppelen aan externe apparaten. Via een extern display of bijvoorbeeld je computer, tablet of smartphone lees je dan heel eenvoudig de meterstanden en je verbruik af.

Wil je dus bewuster omgaan met energie, zowel met het oog op het milieu als voor je eigen portemonnee? Met een slimme elektriciteitsmeter zorg je ervoor dat je je energieverbruik goed inzichtelijk maakt. Meer weten? De specialisten van 50five helpen je graag op weg en zijn je indien nodig ook van dienst bij de installatie van het apparaat.