Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Netatmo Slimme Windmeter
  Netatmo Slimme Windmeter
  • Melding op je smartphone
  • Eenvoudige installatie
  • Wind-snelheid & -richting
  € 95,99
 2. Netatmo Regenmeter
  Netatmo Regenmeter
  • Monitor op afstand
  • Robuust design
  • Actuele neerslaginfo
  € 64,99
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag gratis in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Netatmo Weerstation
  Netatmo Weerstation
  • Actuele weersinformatie
  • Ventilatiewaarschuwingen
  • Voor binnen en buiten
  € 159,00
 5. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag gratis in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Netatmo slimme thermostaat

Als het op slimme thermostaten aankomt, heb je verschillende merken en modellen om uit te kiezen. Bij 50five weet je zeker dat de apparaten die wij aanbieden door ons getest en goed bevonden zijn. Zo maak je altijd een verantwoorde keuze. Zoals bijvoorbeeld de Netatmo thermostaat. 

Wat kan een Netatmo thermostaat allemaal?

De slimme thermostaat van Netatmo beschikt over een elegant design van Philippe Starck en ziet er strak en modern uit in je huis. Maar behalve mooi moet een thermostaat natuurlijk ook gewoon goed werken. En daar hoef je je in elk geval helemaal geen zorgen om te maken bij dit model. Ontdek het comfort van slimme verwarming in je huis en bespaar tegelijkertijd op je energiekosten. Je controleert je verwarming gemakkelijk op afstand. Daarnaast stelt het apparaat zich ook automatisch in door te leren van jouw gewoontes. Handig toch?

Eenvoudige installatie Netatmo thermostaat

De Netatmo thermostaat is compatibel met heel veel ketels en verwarmingspompen: in totaal wel meer dan 1000 soorten. Bekijk de compatibiliteitswizard en zie of jouw ketel en pomp ook kunnen samenwerken met Netatmo. In nog geen 20 minuten heb je hem zelf geïnstalleerd en je hebt er helemaal geen IT-vaardigheden voor nodig. Wil je toch liever hulp bij installatie? Onze experts staan altijd voor je klaar.

Compatibel met andere apparaten

Een thermostaat van Netatmo is compatibel met allerlei andere slimme devices in je woning. Wat te denken van de Welcome beveiligingscamera of het weerstation van Netatmo zelf? Via IFTTT en Apple HomeKit zijn ook nog diverse andere apparaten mogelijk. Zo maak je van je huis een complete smarthome oplossing. 

Wil je ook een Netatmo kopen? Dat kan gemakkelijk en snel bij 50five. Bestel je vanavond voor 23.00 uur dan heb je je product de volgende dag al in huis. Bovendien mag je hem 55 dagen uitproberen en daarna (als dat nodig is) gratis retour zenden.