Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Zyxel PLA5236 - Bridge met ZyXEL PLA5206 v2 Powerline 2-Port Adapter
  Zyxel PLA5236 - Bridge met ZyXEL PLA5206 v2 Powerline 2-Port Adapter
  • Draadloze connectiviteit
  • Twee Gigabit LAN-poorten
  • Krachtige draadloze verbinding
   96,80
 2. Trust Zigbee Z1 Control Station
  Trust Zigbee Z1 Control Station
  • Creëer sfeer
  • Perfecte start
  • Smart home
   35,-
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Philips Hue Bridge 2.0
  Philips Hue Bridge 2.0
  • Overal bedienen
  • Smart home
  • Creëer sfeer in huis
   52,95
 5. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bridges voor slimme verlichting leiden alles in goede banen 

Overweeg je slimme lampen in je woning te installeren, dan is de kans groot dat je een zogeheten bridge nodig hebt om een verbinding tussen je WiFi-router en je intelligente verlichting tot stand te kunnen brengen. Simpel gezegd is een bridge dus een soort van schakelkastje om je slimme lampen mee aan te sturen. Een bridge gebruiken is in principe heel eenvoudig. Na de eerste installatieprocedure functioneert het apparaat vrijwel doorlopend automatisch op de achtergrond zonder dat je er verder omkijken naar hebt. Welke bridge je voor je smart home aan dient te schaffen is echter een lastiger verhaal. Er zijn inmiddels meerdere verschillende smart home systemen op de markt verkrijgbaar en de bridges van die systemen zijn lang niet altijd in staat om met een systeem van een concurrerend merk te werken. 

Hulp van experts bij het maken van de juiste keuze 

Voordat je voor je slimme verlichting een bridge aanschaft is het dus erg belangrijk dat je goed op de hoogte bent van de mogelijkheden en onmogelijkheden van deze apparaten. De experts van 50five zijn je daarbij behulpzaam middels de duidelijke productbeschrijvingen bij de bridges die je in onze webshop aantreft. Twijfel je na het lezen van die info nog steeds over welk type bridge je het beste voor je smarthome kunt kopen, neem dan gerust contact met ons op. We geven je graag advies op maat, zodat je geen kat in de zak koopt. Ons assortiment bestaat onder meer uit de Trust Zigbee Bridge, de Philips Hue Bridge en bridges van de merken Innr, ZyXEL en Arlo. De bridge van het laatstgenoemde merk is eigenlijk een buitenbeentje, want dit apparaat is met name bedoeld voor beveiligingsdoeleinden en werkt samen met een bewegingsmelder die de verlichting voor je in- en uitschakelt. 

Vandaag besteld, morgen de bridge in je bezit 

Ongeacht of de door jouw aangeschafte bridge de ‘missing link’ in je slimme verlichtingsplan is of dat het de basis gaat vormen voor je allereerste setup met slimme lampen, 50five begrijpt dat je je bestelling graag snel in huis wilt hebben. Daarom zorgen we er altijd voor dat bestellingen die voor 23.00 bij ons binnen zijn gekomen, de volgende dag al afgeleverd worden. En alsof dat nog niet genoeg is biedt 50five je ook nog eens 55 dagen recht van retour.