Sluiten

Verkoeling

Met de steeds warmere en langere zomers is het belangrijk dat je huis lekker koel en comfortabel blijft. We bieden daarom steeds meer slimme oplossingen aan die je hoofd koel kunnen houden tijdens de warmere dagen van het jaar. Lees meer...

Inspiratie en advies

Slim verkoelen

Je denkt er misschien niet direct bij na, maar naast slimme verwarming kun je ook slim koelen. Denk hierbij aan verschillende toepassingen die ervoor zorgen dat je lekker koel de warme dagen door komt.

Ventilatoren met een app

Hoe vervelend is het als je een snikhete nacht in gaat en je ouderwetste ventilator op je slaapkamer staat. Misschien ben je hem op een gegeven moment beu en wil je ‘m uitzetten of moet ie een standje lager na verloop van tijd. Het laatste dat je wil is wakker worden om dat te regelen of je bed uitkomen. Slimme ventilatoren bieden de oplossing! Diverse slimme ventilatoren kun je namelijk geheel instellen en bedienen via een app. Je kunt een timer instellen, wanneer de ventilator uit moet gaan. Of laat deze na verloop van tijd op de fluisterstand gaan, zodat je wel verkoeling hebt maar niet de herrie. Er zijn zelfs draadloze slimme ventilatoren met een accu. Deze plaats je overal in huis, of er nu een stopcontact is of niet. Zo staat je ventilator nooit te ver weg.

Slimme aircobediening

Heb je thuis een airco laten hangen met infrarood afstandsbediening? Dan kun je deze ook slim maken. Tado° heeft daar de V3+ Aircobediening voor. Zo heb je je afstandsbediening niet meer nodig en kun je je airco bedienen en instellen met de app. Het werkt in feit hetzelfde als met een slimme thermostaat: je kan schema’s instellen, timers en zelfs op afstand je airco aanzetten zodat je in een koel en aangenaam huis thuiskomt.

Slimme mobiele airco

Een mobiele airco is een goede uitkomst als je niet wil investeren in een heel airco-systeem in huis. Ook hiervan zijn slimme varianten te vinden die je gemakkelijk kan bedienen met een app. Duux is één van de merken die deze airco’s aanbiedt. Stel timers in, schema’s en zet de airco aan als je van je werk vertrekt en thuis wil komen in een aangename woning.