Het verhaal achter 50five

Het oude vervangen door het nieuwe.

10 oktober 2018

De techniek achter smart home producten blijft zich razendsnel ontwikkelen. Apparaten worden steeds beter, slimmer en er wordt steeds meer mogelijk in en rondom het huis. Een smart home oplossing is vaak een betere versie van wat je thuis al had of iets dat compleet nieuw is. Maar dan moet je wel weten hoe het werkt om het maximale eruit te halen. 

Diepere betekenis

Het oude vervangen voor het nieuwe is precies de reden waarom we in 2016 zijn begonnen met 50five. We heten niet zo omdat ons pand toevallig op nummer 55 is gevestigd, maar onze bedrijfsnaam heeft een diepere betekenis. Het getal '55' staat namelijk voor een positieve verandering, waarbij je iets loslaat wat niet meer afdoende werkt en vervangt voor iets beters. 

Steeds een stukje beter

Dat is zeker van toepassing op smart home producten. Deze markt groeit met tientallen procenten per jaar en dat zijn vooral vervangende producten. De oude spullen in huis worden dus in rap tempo vervangen door nieuwe smart producten. Of het nu gaat om lampen, thermostaten of deurbellen. Bij iedere nieuwe versie wordt het product steeds weer een stuk beter mer nieuwe functionaliteiten en nieuwe mogelijkheden.

Volledig ontzorgen

Er is veel meer mogelijk met deze nieuwste generatie producten en wij willen dat je het maximale uit je aankoop haalt. Daarom vinden wij het enorm belangrijk om onze klanten goed te begeleiden n die nieuwe wereld vol nieuwe mogelijkheden. Ons motto is niet voor niets: "Smart advice for every smart device." We helpen onze klanten met het maken van de juiste keuze voor het product, we verkopen dat product, geven het juiste advies over het gebruik en we verzorgen de installatie door onze gecertificeerde professionals, waar mogelijk. 

Smart is fun

We zijn dus een echte one-stop-shop voor smart home producten in en rondom het huis. Dat is onze toegevoegde waarde en daarmee zijn we hard op weg om in 5 landen een gevestigde naam te worden. Dat doen we vooral op een leuke manier met heel veel plezier, want smart en fun gaan natuurlijk hand in hand.