Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

    55 dagen uitproberen & gratis retour

  2. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

    55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Snel een makkelijk opladen met een powerbank 

We kennen het allemaal wel, onze smartphone of tablet die we net op dat moment absoluut nodig hebben heeft een lege batterij. Natuurlijk net op het moment dat we die ene selfie moesten kunnen maken of dat ene belangrijke WhatsApp berichtje moesten kunnen versturen. Door steeds een powerbank bij de hand te hebben, behoort dit probleem tot het verleden. 

De beste powerbank bij 50five 

Een powerbank is in feite een mobiele oplader voor je smartphone en tablet. Handig wanneer je niet in de mogelijkheid bent je toestel via een vast stopcontact op te laden. Bij de keuze van je powerbank zijn een aantal zaken belangrijk die je keuze kunnen beïnvloeden.

Een eerste belangrijke keuze is de capaciteit van je powerbank. Hoe hoger deze is, hoe hoger het aantal keren dat je je toestel zal kunnen opladen. Je checkt ook beter even de capaciteit van je op te laden toestel zelf ook, deze capaciteit bepaalt mede de grootte van de capaciteit die je nodig hebt voor je powerbank. Wanneer je voorziet gedurende langere tijd niet over een vast oplaadpunt te kunnen beschikken, kies je beter voor een mobiele oplader met een hogere capaciteit. Ook in het geval dat je naast je smartphone ook nog je tablet wil kunnen opladen, kies je beter voor een hogere capaciteit. In dat laatste geval dien je ook een powerbank te kiezen die over meerdere poorten beschikt zodat je verschillende toestellen tegelijkertijd kan opladen.

De nieuwe generatie beschikt trouwens over een snellaadfunctie zodat je in een mum van tijd terug over je powerbank kan beschikken en nooit nog met een lege smartphonebatterij te maken krijgt. Bij 50five vind je voor iedere gebruiker de meest geschikte powerbank en dit in verschillende merken en in verschillende prijsklassen maar allen van een perfecte kwaliteit en met de gebruikelijke garantie.

Een powerbank kopen doe je bij 50five

Nood aan een nieuwe powerbank? Bekijk de mogelijkheden in onze webshop. Kwalitatieve en degelijke powerbanks tegen scherpe prijzen, daar staat 50five garant voor. Kom je er niet goed uit welke powerbank nu voor jou de meest geschikte is? Wij geven graag verder advies en helpen je bij het maken van de goede keuze.