Sluiten

Tablets

Tablets zijn de ideale combinatie tussen een smartphone en een laptop. Het scherm is een stuk groter dan je smartphone, maar het is toch handzaam genoeg om op schoot te leggen als je op de bank zit. Tablets zijn ook ideaal om je smart home mee aan te sturen. Lees meer...

Inspiratie en advies

Tablets voor in je smart home

Het gebruik van tablets in het dagelijkse leven is steeds normaler geworden. En ook al is het uiterlijk van deze apparaten de afgelopen jaren nauwelijks veranderd, de technologie is er met grote sprongen op vooruit gegaan. Net zoals bij smartphones, zijn tablets tegenwoordig geavanceerd genoeg om smart homes mee te bedienen. Als je wil kan je zelfs je iPad als HomeKit hub gebruiken! Wil je weten hoe dit moet? Lees dan dit blog. Als je liever geen iPad hebt, hebben wij ook nog tablets van Samsung en Microsoft in onze webshop. 

Voordelen van een tablet

Het gebruiksgemak van tablets spreekt veel mensen aan. Je pakt ze sneller op voor het uitvoeren van kleine taken en als je snel wil navigeren door je scherm ben je niet afhankelijk van een touchpad. Ook hebben tablets vaak een langere accuduur dan laptops. Zo hoef je dus niet te racen van stopcontact naar stopcontact.

Kies het model dat bij jou past

Tablets zijn er in veel verschillende varianten. De kans is dus groot dat we een tablet hebben die voldoet aan al jouw wensen. Als je op zoek bent naar een (mini) iPad, kan je kiezen tussen veel verschillende kleuren en opslagruimtes. De iPads hebben een geheugen vanaf 64GB tot wel 256GB. Daar kan je een lange tijd mee vooruit! De tablets van Microsoft blijven hier zeker niet achter. Deze tablets zijn te gebruiken als tablet én als laptop. Door het lichte gewicht zijn deze makkelijker mee te nemen dan een laptop en berg je deze ook weer makkelijk op. De Galaxy Tab van Samsung is weer robuust en de cover beschermt tegen onder andere stoten en deuken. Dit is handig wanneer je elektrische apparaten vaak (per ongeluk) op de grond eindigen.