Geen producten gevonden voor deze selectie.

Oral-B maakt betrouwbare tandverzorging innovatief 

Het merk Oral-B zag in de jaren ‘50 van de vorige eeuw het levenslicht toen de Amerikaanse tandarts Robert Hutson een nieuw type tandenborstel ontwikkelde en deze begon te verkopen. Inmiddels is Oral-B een merk dat praktisch over de hele wereld bekend is. Naast het assortiment tandenborstels verkoopt men onder deze merknaam tegenwoordig ook tandpasta en tandzijde, waardoor het complete plaatje voor wat betreft mondhygiëne wordt afgedekt. Wie denkt dat er op het vlak van mondverzorging geen innovatie meer mogelijk is heeft het absoluut mis. In vergelijking met tandborstels van talloze decennia geleden is er aan het ontwerp flink gesleuteld zodat er nog beter mee gepoetst kan worden. Dit geldt wat Oral-B betreft niet alleen voor de tandenborstel die je voor handmatig poetsen gebruikt maar ook voor haar elektrische varianten. 

Geoptimaliseerde elektrische tandenborstels 

Sinds Oral-B in 1987 haar eerste elektrische tandenborstel in haar assortiment opnam, heeft dit apparaat namelijk talloze verbeteringen ondergaan en zijn er vele nieuwe en innovatieve typen op de markt verschenen. Was het in de begindagen alleen al een sensatie op zich om je tanden schoon te poetsen met een snel draaiend elektrisch aangedreven borsteltje, tegenwoordig verlangt de consument meer dan dat. Vandaar dat Oral-B tegenwoordig onder andere elektrische tandenborstels verkoopt met speciale borsteltjes die er niet alleen voor zorgen dat je tanden goed schoon worden, maar ook dat tegelijkertijd je tandvlees verzorgd wordt en het daardoor gezond blijft. 

Slim poetsen met de Oral-B Genius 

De meest moderne typen elektrische tandenborstels van Oral-B zijn daarnaast voorzien van allerlei slimme toepassingen die je dagelijkse poetsbeurten verder optimaliseren. Zo beschikt de Oral-B Genius over een unieke detectietechnologie, die exact voor je bij kan houden of je werkelijk al je tanden optimaal hebt gepoetst. Deze slimme methode zorgt ervoor dat je tot 100 procent meer tandplak verwijdert in vergelijking met poetsen met een gewone tandenborstel. Daarnaast detecteert de Oral-B Genius ook of je met je borstel te hard op je tanden drukt en of je gewoonweg te snel poetst. Doe je niet zoals het hoort, dan past het apparaat zich hier automatisch op aan. Kortom, als je een Oral-B elektrische tandenborstel kopen wilt, kun je er zeker van zijn dat dit merk volop innovatie in het apparaat heeft gestopt zodat je gebit stralend wit en gezond blijft.