Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Garmin - Armband (rood)
  Garmin - Armband (rood)
  • Stijlvol en sportief
  • Comfortabele pasvorm
  • Bevat gereedschap
   29,-
 2. Garmin Forerunner 25 GPS horloge (rood / zwart)
  Garmin Forerunner 25 GPS horloge (rood / zwart)
  • Track je trainingen
  • Lange batterijduur
  • Garmin Connect
   121,-
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Garmin loodst je door de wereld van morgen 

Al vele jaren lang is Garmin een van de meest toonaangevende namen op het vlak van GPS en navigatie. De van oorsprong Amerikaanse multinational levert daarvoor niet alleen routeplanners, die in of op voertuigen van consumenten gemonteerd kunnen worden, maar produceert ook professionele navigatieoplossingen voor onder andere de lucht- en scheepvaart. Het mobiele assortiment van dit merk wordt gecompleteerd door zogenoemde dashcams, camera’s voor in de auto, en smartwatches en wearables. Zeker voor wat betreft die twee laatstgenoemde producten is Garmin inmiddels een geduchte concurrent van andere grote spelers in dit marktsegment geworden. Niet zo verwonderlijk, want het merk combineert haar door de jaren opgebouwde innovatieve kennis met de wensen van de hedendaagse consument. 

Voortbouwen op vertrouwde roots 

Het gevolg is, dat Garmin inmiddels smartwatches en wearables op de markt heeft gebracht die met name bij sportievelingen in betrekkelijk korte tijd erg populair zijn geworden. Uiteraard heeft Garmin tijdens het ontwikkelen van deze apparaten niet haar roots uit het oog verloren. Een groot deel van de slimme horloges van dit merk is daarom standaard voorzien van GPS. Met zo’n smartwatch met GPS kun je tijdens je loop- of fietstraining dus nauwgezet je route vastleggen of zien waar je je precies bevindt als je op onbekend terrein aan het trainen bent. 

Sublieme smartwatches voor sporters 

Een van de paradepaardjes op het gebied van de smartwatches van dit merk is de Garmin Forerunner. Dit is namelijk niet zomaar een standaard Garmin GPS horloge, maar een die tal van extra slimme functies heeft. Het apparaat beschikt over veel geheugen, zodat je er tot 500 songs in op kunt slaan waar je vervolgens tijdens het sporten naar kunt luisteren. Dat luisteren doe je overigens gewoon draadlood via de Bluetooth-optie in het horloge. De Forerunner is ook meteen je portemonnee, want je kunt er contactloos mee betalen. Daarnaast registreert het apparaat tijdens het sporten natuurlijk tal van zaken, zodat je in een oogwenk kunt zien wat je verbeterpunten voor de volgende sessie moeten worden. Kortom, de Garmin Forerunner, maar ook alle andere smartphones van dit merk, zijn innovatieve hoogstandjes die aantonen dat Garmin begrijpt waar de hedendaagse sportieve consument behoefte aan heeft.