Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Nokia / Withings Wireless Blood Pressure Monitor
  Nokia / Withings Wireless Blood Pressure Monitor
  • Direct feedback
  • Compact
  • Monitor je gezondheid
  Speciale prijs  89,-
  Adviesprijs Normale prijs  99,95 -11% Je bespaart 11%
 2. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Houd je eigen gezondheid in de gaten met een bloeddrukmeter

De huidige maatschappij staat bekend als stressvol en druk. Dit trekt een zware wissel op onze levensstijl met alle gevolgen van dien. Niet voor niets hebben veel mensen tegenwoordig last van een te hoge bloeddruk. Het probleem bij een hoge bloeddruk is dat je eigenlijk voortdurend je bloeddruk moet monitoren om het goed in de gaten te houden. Om daarvoor nu telkens naar je huisarts of specialist te gaan? En vaak is het ook nog eens zo dat je bij een arts altijd iets meer gespannen bent en is je bloeddruk automatisch hoger. Ga daarom je bloeddruk zelf meten. Gewoon thuis met een slimme bloeddrukmeter van 50five. 

Wat zijn aandachtspunten bij een bloeddrukmeter kopen? 
Er zijn twee soorten bloeddrukmeters verkrijgbaar. Dit zijn de polsbloeddrukmeters en de bovenarmbloeddrukmeters. Het is algemeen bekend dat een bloeddrukmeter voor de bovenarm wat nauwkeuriger is dan een polsbloeddrukmeter. Bij een polsbloeddrukmeter spelen vaak nog andere zaken mee die van invloed op de meting zijn, zoals de houding van degene die de meting uitvoert. De techniek is tegenwoordig wel zo verbeterd dat ook polsbloeddrukmeter wel betrouwbaar zijn, maar voor een zo exact mogelijke meting is een bloeddrukmeter via de bovenarm nog steeds aan te raden.
Polsbloeddrukmeters zijn vooral handig voor mensen die onderweg zijn of sporters die onderweg snel even hun bloeddruk willen opmeten. Daarnaast is de gebruikte techniek en aanwezige opties van grote invloed op de kwaliteit van de bloeddrukmeter. De meeste moderne bloeddrukmeter hebben een intern geheugen, waarbij de metingen opgeslagen kunnen worden. Zo kun je over een langere periode je resultaten uitlezen. Het is zelfs mogelijk om de resultaten van meerdere personen op te slaan. Laat je niet teveel beïnvloeden door de prijs. Ook goedkope bloeddrukmeter zijn van goede kwaliteit, je betaald juist voor extra opties. 

Verbonden met een app 
De huidige generatie bloeddrukmeters zijn tegenwoordig allemaal verbonden met een bloeddrukmeter app. De slimme bloeddrukmeter kan met behulp van de bloeddrukmeter app volledig worden ingesteld en de app kan gemakkelijk alle gegevens opslaan over een langere tijdperiode. Zo kan je met behulp van de app een trend waarnemen. Vooral omdat je thuis op elk moment van de dag je bloeddruk kunt meten, verkrijg je zo een zeer betrouwbaar beeld. In onze webshop vind je verschillende type bloeddrukmeters, zodat je hiervoor niet naar een arts hoeft en je toch een veilig en betrouwbaar je bloeddruk kunt bijhouden.