Je hebt al een stereo? Ga dan voor de Connect.

Met een Sonos Connect kun je draadloos muziek streamen via een versterkt audiosysteem. We hebben het dan bijvoorbeeld over grote vloerspeakers die worden gevoed door een versterker of surroundgeluid speakers die met kabels zijn aangesloten op een Sonos home cinema systeem. Je kunt de Connect op elk bestaand audiosysteem met een versterker of ontvanger aansluiten.

Eenvoudige installatie.

Je koppelt Connect aan je versterkte geluidsinstallatie via de analoge of digitale uitgangen. Even inpluggen en verbinden met je WiFi-netwerk via de Sonos app. En je streamt al je muziek zonder problemen draadloos door het hele huis.

Meerdere speakers streamen? Ga dan voor de Connect:Amp.

Met een Connect:Amp kun je alle muziek waar je van houdt rechtstreeks via meerdere speakers streamen, zonder versterker of ontvanger. Dit is ideaal voor streamen met speakersystemen die bedraad zijn en weggewerkt zijn in de muur of het plafond. Het is ook perfect voor boekenplankspeakers of elk ander soort speaker die niet zijn aangesloten op een ontvanger.

Eenvoudige installatie.

Koppel Connect:Amp aan je speakers met een standaard speakerstekker. Even inpluggen en verbinden met je WiFi-netwerk via de Sonos app. En je streamt al je muziek zonder problemen draadloos door het hele huis.

Sonos CONNECT Muziekstreamer
Sonos CONNECT Muziekstreamer
  • Aansluiten op versterker
  • Draaitafels en CD-spelers
  • Streamen zonder kwaliteitsverlies
 348,-

Sonos CONNECT:AMP Muziekstreamer
Uitverkocht
Sonos CONNECT:AMP Muziekstreamer
  • Voor passieve speakers
  • Subwoofer ingang
  • Streamen zonder kwaliteitsverlies
 499,-