Somfy Protect

Somfy houdt zich al decennialang bezig met slimmer wonen en smart home technologieën. Waar men begon met het automatiseren van zonwering en raamdecoratie, zijn er nu vele innovatieve Somfy smart home producten verkrijgbaar. Somfy Protect is de beveiligingstak van dit vooraanstaande merk, waarbinnen je slimme alarmsystemen of IP-camera’s vindt. Niet voor niets is Somfy een belangrijke partner van 50five en vindt je hier vrijwel al hun smart home producten!

Bekijk alle Somfy Protect producten

Somfy Protect ProductenSomfy One

Het alarmsysteem dat je privacy respecteert

Somfy One is een all-in-one beveiligingssysteem, verwerkt in een compacte IP-camera. De Somfy One beschikt over diverse functionaliteiten, zoals een ingebouwde sirene van 90dB, een bewegingssensor en is uit te breiden met andere Somfy Protect accessoires. Bovendien is de Somfy One uitgerust met een privacy shutter – een klepje dat voor de camera schuift als de camera uitschakelt. Zo hoef je je nooit zorgen te maken om je privacy. Zodra je de camera weer aan zet of uit huis gaat, schuift het klepje weer terug en kan Somfy Protect je huis in de gaten houden terwijl jij weg bent. Gebeurt er iets? Dan krijg je direct een melding op je smartphone via de Somfy Protect app.

Bekijk Somfy One »

Producteigenschappen

Somfy One en One+

De Somfy One is verkrijgbaar in twee varianten: de One en de One+. De laatste is de wat uitgebreidere versie van de Somfy One. Om je te helpen in je keuze voor één van beiden hebben we hieronder de specificaties en eigenschappen van de One en One+ overzichtelijk op een rij gezet.

Somfy Protect One Somfy Protect One+
KENMERKEN SOMFY ONE SOMFY ONE+
Beeldkwaliteit 1080p Full HD 1080p Full HD
Kijkhoek 130° 130°
Nachtzicht Ja, tot 6 meter Ja, tot 6 meter
Digitale zoom 8x digitale zoom 8x digitale zoom
Bewegingsmelder Ja, tot 5 meter Ja, tot 5 meter
Privacy shutter Ja Ja
Ingebouwde sirene Ja, 90 dB Ja, 90 dB
Audio Ingebouwde speaker en microfoon Ingebouwde speaker en microfoon
Beeldopslag Cloud (gratis 30 seconden clips, 7 dagen terugkijken) Cloud (gratis 30 seconden clips, 7 dagen terugkijken)
Afmeting (hxb) 110 x 90 mm 110 x 90 mm
Gewicht 260 gram 380 gram
Ingebouwde back-up accu - Ja, accuduur van 6 uur
Automatisch opnemen bij stroomuitval - Ja
Somfy raam-/deursensor bijgeleverd - Ja, 1x
Somfy keyfob bijgeleverd - Ja, 1x
 1. Somfy One Beveiligingscamera
  Somfy One Beveiligingscamera
  • Compleet systeem
  • Gebruiksvriendelijk systeem
  • Je privacy is gewaarborgd
   169,-
 2. Somfy One+ Beveiligingscamera
  Somfy One+ Beveiligingscamera
  • Alles-in-een systeem
  • Uitbreidbaar
  • 2 aanvullende accessoires
   379,-
 3. Somfy Protect One Promo pack
  Somfy Protect One Promo pack
  • Combi voordeel
  • Sirene en bewegingsmelder
  • Full HD IP-camera
   299,90
  Adviesprijs Normale prijs  313,86 -€ 13,96 Je bespaart 4%
 4. Somfy Protect Keyfob
  Somfy Protect Keyfob
  • Automatisch (de)activeren
  • Gecontroleerde toegang
  • Vier functies
   27,49

Somfy Protect Home Alarm

Draadloos en uit te breiden

Met Somfy Protect Home Alarm heb je alles in huis om je huis goed te beveiligen. Dit Plug and Play alarmsysteem bestaat uit meerdere elementen die ramen en deuren in de gaten houden, monitoren of er beweging is en direct alarm slaan als er iets gebeurt. Je wordt door dit systeem direct gewaarschuwd als er bijvoorbeeld een raam open wordt gedaan, waarna je met de indoor IP-camera kunt kijken wat er thuis aan de hand is. Somfy Protect Home Alarm is gemakkelijk uit te breiden met extra raam-/deursensoren, bewegingsmelders en IP-camera’s.

Somfy Home Alarm basispakket »

Somfy Home Alarm, inclusief IP-camera »

Breid uit met deze accessoires

Somfy Protect Home Alarm koop je in een bundel, maar je kan naar wens verschillende accessoires toevoegen om zodoende je hele huis te beveiligen met een slim alarm. Voeg bijvoorbeeld extra IntelliTAGs toe en plaats deze op alle ramen en deuren die toegang bieden tot je huis. Of geef iedereen een Keyfob, zodat het alarmsysteem automatisch uitschakelt als iemand thuiskomt. Ook kun je de Somfy Indoor IP-camera toevoegen zodat je altijd en overal een oogje in het zeil kan houden.

Somfy Protect Outdoor IP-camera

Schrik inbrekers buiten al af

De Somfy Protect Outdoor IP-camera houdt de omgeving van jouw huis in de gaten als jij er niet bent of ligt te slapen. Dat doet hij in 1080p full HD, zodat je haarscherp in beeld kan zien wat er gebeurt. Ook in het donker weet deze slimme camera alles in beeld te brengen met nachtzicht tot 8 meter. Als de camera en bewegingsdetectie is ingeschakeld, wordt je direct op de hoogte gebracht via de app. Ook gaat de 100 dB sirene af om mogelijke inbrekers af te schrikken. Je kunt de camera ook gebruiken als telecom, aangezien deze is uitgerust met speaker en microfoon.

Een andere bijzondere optie is de slimme activeringsfunctie: kom je thuis, dan schakelt de camera automatisch uit. Als je de deur weer uit gaat, krijg je in de app een herinnering om de camera ook weer in te schakelen.

Somfy Home Alarm basispakket »

Innovatieve functies