Sluiten

Smartphones

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Je kan er mee bellen, berichtjes mee sturen, maar ook hele smart home installaties mee aansturen! Daarom bieden we bij 50five ook de nieuwste smartphones en accessoires. Lees meer...

Inspiratie en advies

De smartphone als centrum van je smart home

Smartphones zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. De tijd dat we de mobiele telefoon enkel gebruikten om altijd bereikbaar te zijn ligt alweer ver achter ons. Smartphones worden gebruikt om berichten te sturen via WhatsApp, social media-kanalen te controleren en zelfs om kleren te bestellen bij jouw favoriete kledingwinkel. Nieuwe generaties smartphones krijgen steeds meer functies die naadloos aansluiten op de ontwikkelingen binnen smart home, waarmee je mobiele telefoon het centrum wordt van jouw slimme huis. 

Geniet optimaal van je smart home

Om jouw smartphone en slimme producten goed te kunnen laten samenwerken, heb je een goed werkende wifi-verbinding nodig. Door instellingen aan te passen naar jouw eigen wensen, kan je verschillende zaken volledig automatiseren. Denk hierbij aan de lampen die automatisch aan en uit gaan op een bepaald tijdstip, of de waterkoker die begint met opwarmen terwijl je nog onder de douche staat. Met bijvoorbeeld je iPhone kan je jouw Apple HomeKit systeem eenvoudig aansturen en kan je jouw aangesloten apparatuur op afstand bedienen. Of ga voor Google Assistant die zowel werkt met Samsung telefoons als iPhones. Op deze manier heb jij totale controle over je huis.

Smartphones voor senioren

Bereikbaarheid is voor iedereen belangrijk. Reguliere smartphones zijn minder gebruiksvriendelijk voor senioren, dus SwissVoice is gekomen met een oplossing. De draadloze telefoons hebben grotere toetsen en je kan zelfs handsfree bellen. Het volume van de ringtone kan worden aangepast zodat deze ook, als het nodig is, extra luid kan over gaan. Zo hoef je geen telefoontje meer te missen. Met de SwissVoice Xtra 2155 kan je zelfs foto’s van familie en vrienden toevoegen en deze met één druk op de knop bellen. De telefoons kunnen worden opgeladen op een basisstation, zodat je altijd bereikbaar blijft.