Nieuw: het Smart Start Magazine van 50five

Lees alles over 50five en de ontwikkelingen in de wereld van smart home producten.

2 juli 2018

Het wachten op de bezorger, het open maken van de doos en de blijdschap bij het uitpakken van je bestelling. We weten allemaal hoe blij we worden van het krijgen van een cadeautje. Vaak laat je zelfs de handleiding links liggen, omdat je dat cadeau meteen wilt uitproberen. Dat gevoel snappen wij bij 50five en we doen er alles voor om je dat gevoel te geven. We willen daar zelfs graag nog wat extra blijdschap aan toevoegen met ons papieren magazine dat je ook in de doos aantreft.

De eerste editie van ons Smart Start Magazine is uit en dit blad is een gratis cadeau van ons dat bij iedere Nederlandse bestelling in de doos wordt meegeleverd. Het blad heet zo omdat het openen van je doos een start is van een nieuwe slimme fase in je leven, omdat je onze slimme producten gaat gebruiken.

In het blad geven we tips en uitleg over ons assortiment en vertellen we meer over onszelf. We willen namelijk niet alleen onze producten verkopen, we willen ook graag laten zien waarom wij dé expert zijn op het gebied van smart home met advies op maat. We brengen twee edities per jaar uit met steeds een ander thema, zodat je telkens op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in de smarthome-wereld.

In deze eerste editie lees je onder meer over toekomstdromen die realiteit zijn geworden, waarom Leon van der Zanden een slimme videodeurbel wil, hoe je inbrekers kunt verwelkomen met slimme producten en welke beveiligingscamera voor jou geschikt is.

Het is natuurlijk moeilijk om te wachten met het openen van je bestelling, dus we verwachten heus niet dat je meteen aan ons blad begint. Pak het dus uit, leg het even op tafel en sla het open als je weer rustig op de bank of stoel zit. Veel leesplezier!

Je kunt de online uitvoering van de eerste editie hieronder bekijken: