Sluiten

Smart home voor buiten

Slimme oplossingen zijn niet alleen geschikt voor binnenshuis. Ook buiten valt er genoeg slim te maken! Denk aan slimme beveiliging, speakers en verlichting. Ook kun je buitenshuis een slimme laadpaal plaatsen als je elektrisch rijdt. Lees meer...

Inspiratie en advies

Smart home voor buiten

Als je denk aan smart home, denk je misschien alleen nog aan oplossingen voor binnenshuis. Maar ook buitenshuis valt voldoende te automatiseren!

Slimme verlichting in de tuin

Eén van de eerste dingen waar je meer uit kan halen is je tuinverlichting. Met slimme tuinverlichting is evenveel mogelijk als dat je met slimme binnenverlichting kan doen. Je kunt je buitenverlichting zelfs geheel afstemmen op je binnenverlichting. Creëer schema’s, zodat de verlichting elke dag automatisch aan gaat met zonsondergang. Heb je een feestje of barbecue? Gebruik kleuren om je tuin om te toveren tot een sfeervol geheel. Of laat de verlichting zelfs reageren op muziek. Bovendien maakt slimme verlichting gebruik van LED-techniek, zodat je ook nog eens duurzamer verlicht in de tuin.

Beveilig je huis en tuin

Slimme IP-camera’s en videodeurbellen vertellen je direct als er wat rondom je huis gebeurt. Is er beweging? Wordt er aangebeld? Je krijgt dan direct een melding op je smartphone, ook al ben je niet thuis. Kijk vervolgens live wie er is, en onderneem actie als het een onbekende is die je tuin is ingeslopen. Je kan zelfs je slimme tuinverlichting automatisch fel aan laten gaan om indringers af te schrikken of iets inspreken dat door de luidspreker van de camera wordt afgespeeld.

Laadstation aan huis

Als je een elektrische auto hebt, is thuis opladen ideaal. Je gaat elke dag volledig opgeladen op pad en hoeft niet meer aan te sluiten bij een oplaadpunt bij een tankstation of kantoor. De laadstations die wij adviseren en installeren zijn allemaal slim te noemen. Dat betekent dat je altijd inzicht hebt in de laadprestaties en bij sommige modellen zelfs kan laden op zonne-energie die je zelf opwekt met zonnepanelen. Zo past ook je laadstation in je smart home, maar dan buiten!