Sluiten

Ontdek

Slide

Wat is Slide?

Slide is een handige gordijnmotor waarmee je jouw bestaande gordijnen in no-time slim maakt, zonder gereedschap! Slide is ontwikkeld door Innovation in Motion (IIM), een Nederlands bedrijf. De missie van IIM is het maken van producten die jouw leven prettiger, makkelijker en veiliger maken.

Waarom Slide?

Past op 95% van bestaande rails

Slide past op bijna alle bestaande gordijnrails tot 6 meter, en is eenvoudig te installeren zonder gereedschap. Slide kan ook twee gordijnen op dezelfde rails begeleiden. Slide valt na installatie netjes achter het gordijn zodat de motor niet zichtbaar is. Lees hieronder meer over compatibiliteit.

Slimmer gemak

De Slide is voorzien van verschillende slimme functies om jouw leven makkelijker te maken. Stel routines of timers in, en integreer Slide in jouw smart home om de gordijnen zelfs met je stem je besturen. Lees hieronder meer over de slimme functies, zoals ook de geweldige Touch & Go functie.

Meer veiligheid

Wanneer je op vakantie gaat kan je de Slide op Holiday Mode zetten. De gordijnen gaan dan elke dag automatisch open en dicht, zodat het lijkt alsof je thuis bent. Zo blijven inbrekers weg, ook als je zelf weg bent. Lees hieronder meer over veiligheid en andere voordelen van Slide.

Compatibiliteit & installatie

Slide past op 95% van bestaande gordijnrails, maar niet op gordijnroedes. Met één Slide kan je zowel een enkel en een dubbel gordijn op dezelfde rails automatiseren, mits het dubbele gordijn in het midden sluit. De maximale lengte waarvoor Slide geschikt is bedraagt 6 meter.

Bekijk hier of Slide op jouw gordijnen werkt.

Slide werkt in principe niet met bochten, omdat Slide de gordijnen niet over de bocht kan laten bewegen. Wel kan je Slide vóór de bocht plaatsen zodat het rechte deel van de rails geautomatiseerd wordt.

Bekijk hier hoe je Slide installeert.

In alle gevallen zal Slide netjes achter het gordijn vallen, zodat de gordijnmotor niet zichtbaar is. Mits jouw gordijnsysteem compatibel is met Slide, kan je de installatie eenvoudig zelf uitvoeren in ongeveer 15 minuten. Alles wat je nodig hebt voor de montage wordt meegeleverd. Dankzij het slimme montagesysteem heb je hiervoor geen gereedschap nodig.


Slimme functies

Via de Slide by IIM app kan je op je smartphone de slimme functies van Slide activeren. Maak bijvoorbeeld gebruik van de Alarm routine, waarbij de gordijnen openen voordat de wekker gaat. De Slide by IIM app weet ook wanneer de zon opkomt en ondergaat, en kan de gordijnen dan automatisch openen en sluiten.

Integreer Slide in jouw smart home om meerdere apparaten in de routines te betrekken, en de gordijnen te besturen met je stem. Slide is compatibel met Google Assistant, Athom Homey, Home Assistant, Fibaro Homecenter 2 en meer.

Een van de meest prachtige innovaties van de Slide is de Touch & Go functie. Deze functie laat jou de gordijnen handmatig openen als je dat wil, maar neemt jou alsnog het zware werk uit handen! Als je één keer licht aan het gordijn trekt, herkent Slide dat je het gordijn wil openen (of sluiten), en neemt het van je over.


Voordelen

Slide levert niet alleen gemak op. Ook op het gebied van veiligheid en energiebesparing levert Slide voordelen op.

Zet de Holiday Mode aan wanneer je op vakantie gaat. Deze functie opent en sluit elke dag automatisch de gordijnen. Dat gebeurt niet elke dag op hetzelfde tijdstip, maar op verschillende tijdstippen. Dit wordt geregeld door een slim algoritme. Zo lijkt het alsof je thuis bent, en blijven inbrekers op afstand.

Houd warmte zo veel mogelijk binnen in de winter en hou het hoofd koel in de zomer door de gordijnen automatisch te openen en sluiten met de Climate Control functie. Zo hoef je minder te stoken. Goed voor het milieu, en voor jouw portemonnee!

Slide by IIM app

De Slide by IIM is gratis beschikbaar voor Android en iOS.
In de app heb je alle functies van Slide binnen handbereik.
Bestuur de gordijnen handmatig, of stel routines in.
De app geeft ook stap voor stap instructies tijdens de installatie van Slide.