Sluiten

Audio voor onderweg

Altijd en overal naar muziek luisteren? Dat kan! Met Bluetooth speakers en koptelefoons ben jij niet afhankelijk van WiFi en speel je jouw favoriete muziek af waar en wanneer dan ook. Lees meer...

Inspiratie en advies

Altijd en overal muziek

De tijd dat speakers altijd aan de netvoeding moeten liggen is allang voorbij. Leg je speaker aan de oplader en geniet daarna van urenlang luisterplezier. Ook oordopjes hoeven niet meer in je smartphone te worden gestopt, want er zijn al verschillende draadloze varianten op de markt te vinden. Luister naar je favoriete muziek in huis, in de tuin, op het strand, op de fiets of waar je ook maar wil. Voor audio voor onderweg ben je bij 50five aan het juiste adres.

Neem je speaker mee

Geniet binnen- en buitenshuis van je muziek met Bluetooth speakers. Deze speakers zijn niet afhankelijk van een stabiele internetverbinding, dus kan jij ononderbroken muziek luisteren. De meeste Bluetooth speakers zijn geschikt voor binnenshuis, maar zo zijn er ook speakers die weerbestending zijn. Dit betekent dat je flink wat uurtjes in de tuin kan doorbrengen met je favoriete afspeellijst. Als je bang bent dat je moet inleveren op geluidskwaliteit met Bluetooth speakers, dan is dat nergens voor nodig. Zo werken de draagbare Bluetooth speakers van Sonos op Bluetooth én WiFi, en profiteer je alsnog van de fantastische geluidskwaliteit.

Draadloos muziekplezier

Minutenlang je oortjes uit de knoop halen is nu verleden tijd. Met de komst van draadloze oordopjes en koptelefoons zijn de gebeden van vele mensen beantwoord. Denk hierbij aan de AirPods van Apple of de draadloze koptelefoons van Skullcandy. Geniet van goede (draadloze) geluidskwaliteit en luister onafgebroken naar je muziek. Je hoeft je geen zorgen meer te maken over knikken in de kabel van je koptelefoon. Ook hoef je je niet langer af te vragen hoe je oortjes na 5 minuten compleet in de knoop zijn geraakt. Meer bewegingsvrijheid tijdens het sporten of tijdens het schoonmaken van je huis - dat wil iedereen wel!