Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Swissvoice C50S Senior Smartphone
  Swissvoice C50S Senior Smartphone
  • Eenvoudig in gebruik
  • Hogere volumes
  • Werkt met hoorapparaten
   239,-
 2. Swissvoice beschermhoesje
  Swissvoice beschermhoesje
  • Bescherming
  • Houd kras- en stofvrij
  • Helpt tegen stootjes
   29,99
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Swissvoice C50s SOS armband
  Swissvoice C50s SOS armband
  • Simpele bediening
  • Max. 5 contactpersonen
  • 100m buiten, 20m binnen
   34,99
 5. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Swissvoice

Bereikbaarheid is voor iedereen belangrijk. Je wilt gebeld kunnen worden door vrienden en bekenden. Dat geldt ook voor ouderen. Het probleem is echter dat een reguliere smartphone minder gebruiksvriendelijk is voor senioren. Zo zijn de toetsen vaak te klein en staat het scherm vol met apps die minder makkelijk te bedienen zijn. Om aan dit probleem een einde te maken komt SwissVoice met de meest ideale oplossing in de vorm van een smartphone voor ouderen. Naast de handige telefoon met grote toetsen brengt het merk tal van andere producten zoals een Swissvoice armband op de markt. 

Swissvoice: telecommunicatie voor ouderen en slechtzienden 

Swissvoice heeft zich toegelegd op de ontwikkeling van communicatieapparatuur zoals smartphones, speciaal voor senioren en professionals die op zoek zijn naar eenvoudige, innovatieve en hoogwaardige oplossingen. De Swissvoice producten blinken uit in gebruiksvriendelijkheid en liggen bijzonder comfortabel in de hand. In het assortiment van Swissvoice vind je tal van producten, zoals een smartphone voor ouderen waarmee de bereikbaarheid wordt vergroot. 

Swissvoice c50s: het toestel voor ouderen

Een goed voorbeeld van het innovatieve karakter van Swissvoice is de Swissvoice c50s. Dit is een mobiele telefoon voor ouderen die eenvoudig te bedienen is. De senioren smartphone beschikt over tal van handige functies zoals WhatsApp. Doordat ht toestel beschikt over Android 7.0 zijn alle moderne functies beschikbaar. Je surft net zo makkelijk over het internet via de betrouwbare 4G verbinding en je kunt eenvoudig populaire apps als Facebook gebruiken. De seniorentelefoon is dankzij de grote toetsen ook geschikt als telefoon voor slechtzienden. Dankzij het meegeleverde basisstation is de Swissvoice telefoon ook te gebruiken als huistelefoon. De heldere en extra luide beltoon zorgt ervoor dat je nooit een oproep mist, bovendien heeft het toestel een unieke alarmfunctie. Door het activeren van de alarmknop worden vijf van tevoren ingestelde nummers gebeld met een noodoproep en krijgen die vijf contacten ook een sms.

Opladen via het basisstation

De Swissvoice smartphone maakt voor het opladen van de batterij gebruik van het basisstation. Op die manier heb je nooit een lege batterij en ben je altijd goed bereikbaar. Ook andere telefoontoestellen van Swissvoice bieden een ongekend gebruiksgemak en zorgen ervoor dat ouderen en slechtzienden volwaardig mee kunnen doen in de maatschappij.