Sluiten

Philips Hue Outdoor

Philips Hue is een begrip in de smart home wereld als het op licht aankomt. Waar de Philips Hue binnenverlichting niet meer weg te denken is uit smart homes, is er nu ook Philips Hue Outdoor buitenverlichting. Philips Hue Outdoor producten kunnen met dezelfde bridge worden gebruikt en biedt o.a. sokkels, wandlantaarns, een outdoor lichtstrip en veel meer om je tuin of terras tot leven te brengen met slimme verlichting! Lees hier alles over Philips Hue Outdoor.

Maak kennis met Hue Outdoor 

Alle mogelijkheden van Hue, maar dan buiten

Philips Hue Outdoor is de volgende stap in de integratie van slimme buitenverlichting in je smart home! Met de diverse lantaarns, sokkels, accessoires en de strip kun je nu ook je tuin, balkon, terras of elke andere buitenruimte uitrusten met verlichting die volledig naar wens is in te stellen. Rust je achtertuin uit Hue Outdoor om een sprookjesachtige omgeving te creëren met één druk op de knop, of laat je tuinverlichting aangaan met zonsdondergang of door beweging. Je koppelt de Hue Outdoor lampen gemakkelijk aan de Hue Bridge en app en stelt deze gemakkelijk in. 

Philips Hue buitenverlichting

Hue Outdoor Sokkels

Ga je voor strak design, ronde vormen of juist voor een klassieke uitstraling? De sokkels van Hue Outdoor zijn er in diverse soorten en maten, dus er is altijd een sokkel die past bij de uitstraling van je tuin. Met de Hue Outdoor sokkels verlicht je tuinpaden, terras of je gazon.

Hue Outdoor Wandlampen

Of je nu een wandlamp wil plaatsen bij je voordeur om je sleutels te kunnen zoeken of voor extra sfeer wil zorgen met een wandlantaarn in je achtertuin – Hue Outdoor heeft diverse typen wandlampen beschikbaar.

Hue Outdoor Spots

Accentueer mooie planten in je tuin en zet donkere hoekjes in de spotlight met de spots van Hue Outdoor. Deze zijn zowel aan je schutting te monteren als in de grond te prikken. De Hue Outdoor spots kunnen 16 miljoen kleuren aannemen en zijn los van elkaar te bedienen. Zo creëer je zelf de sfeer die past bij elk moment.

Hue Outdoor Strip

Deze Hue Outdoor ledstrip plaats je in een border, tussen de beplanting door, achter je tuinbank, naast je oprit of ergens anders waar je een mooie indirecte lichtinval wil hebben. De lichtstrip is verkrijgbaar in twee maten (2m en 5m) en is gemakkelijk te verlengen.

5 redenen waarom je Hue Outdoor buitenlampen wil

Onze experts hebben de Philips Hue Outdoor lampen uiteraard al voor je getest en zijn groot fan van deze uitbreiding van het Hue assortiment. Op basis van hun ervaringen hebben ze 5 redenen uiteengezet waarom Philips Hue Outdoor de perfecte aanvulling (of juist een perfecte start) van jouw slimme verlichting in huis.

Populaire producten

Philips Hue Outdoor bewegingssensor

Een onmisbaar accessoire uit de Philips Hue Outdoor is de Hue Outdoor bewegingssensor. Deze waterdichte sensor plaats je bijvoorbeeld bij je voordeur, garage of ergens anders waar je wil om je Hue Outdoor lampen automatisch aan te laten gaan. Je kunt deze bewegingssensor via de Hue app gemakkelijk naar wens instellen: het moment dat de sensor werkt, de gevoeligheid ervan, hoe lang de lampen aan blijven en veel meer!

Installatie door 50five

Philips Hue Outdoor installeren

Over het algemeen is Philips Hue Outdoor plug-and-play. Dat wil zeggen dat de lampen gemakkelijk op het stroomnetwerk zijn aan te sluiten of simpelweg werken met een stekker. Ook werken de Hue Outdoor lampen met de Hue Bridge 2.0, evenals de binnenverlichting. Heb je nog een oude (ronde) Hue bridge? Dan moet je deze vervangen door Hue Bridge 2.0 om Hue Outdoor te installeren.

Het kan zijn dat je niet op alle plaatsen, waar je Hue Outdoor wil installeren, stroompunten hebt om de Hue Outdoor verlichting te laten werken. In dat geval is het verstandig om stroompunten door een expert te laten doen. De smart home experts van 50five staan voor je klaar om jouw tuin uit te rusten met Philips Hue, zodat jij kan genieten van je droomtuin of -terras!

Veelgestelde vragen over Philips Hue Outdoor

Kun je Hue Outdoor aansluiten op je bestaande Hue systeem?

Ja, als je al Hue verlichting in huis hebt is het slechts een kleine stap om de Hue Outdoor lampen toe te voegen aan de Hue app. Je voegt de lampen toe, zoals je ook de standaard Hue-lampen toevoegt aan de app. Wil je weten hoe dit werkt? Check dan even deze pagina.

Wat als het signaal van de bridge de buitenlampen niet haalt?

Het kan zijn dat de lampen niet of niet goed reageren op de commando’s die je invoert in de app. Dan kan het zijn dat je Outdoor lampen net buiten het bereik van de Hue Bridge vallen. Dit is op te lossen door een Hue binnenlamp te plaatsen dichtbij de tuin of in de buurt van de Hue Outdoor lampen.

Elke Hue-lamp functioneert namelijk als zender van het Zigbee-signaal naar andere lampen. Door een Hue-lamp tussen de bridge en de Outdoor lampen te plaatsen, wordt het bereik van het signaal vanaf de bridge verlengd.


Moet ik per se Philips Hue binnenverlichting hebben?

Nee, je kunt uiteraard ook starten met de Philips Hue Outdoor collectie. Waar je wel rekening mee moet houden is dat bij de Outdoor collectie je geen startpakketten hebt met de Philips Hue Bridge 2.0. Deze moet je dus apart aanschaffen.


Kun je de Hue Outdoor lampen vervangen?

De meeste Philips Hue Outdoor lampen werken met geïntegreerde ledlampen. Dat wil zeggen dat deze niet te vervangen zijn. Het voordeel is wel dat de lampen zeer lang meegaan en een hoge lichtintensiteit hebben.

Sommige Hue Outdoor lampen werken wel met een standaard E27 fitting met daarin een Hue-lamp (zoals de Lucca sokkel). Het vervangen van deze lampen kan dus wel. 


Werkt Hue Outdoor ook met spraakbesturing?

Ja, alle Hue-lampen die zijn gekoppeld aan de app kun je besturen middels spraak. Dat kan met Google Assistant, Amazon Alexa en Siri bijvoorbeeld. Wil je weten hoe Philips Hue samenwerkt met Google Home en Google Assistant, check dan dit artikel.