Philips Hue's USP's

Productassortiment van Philips Hue

Over Philips Hue

Een betere beleving van je verlichting met Philips

Philips is een bekend technologiebedrijf met meer dan honderd jaar ervaring in verlichting. Het connected verlichtingssysteem werd allereerst door Philips geïntroduceerd. Jaren van innovatie en ervaring hebben daarbij geleid tot hoogwaardige producten.

De slimme lampen van Philips Hue zijn gebruiksvriendelijk. De lampen kunnen gekoppeld worden aan de app en zodoende bediend worden vanuit je smart device (smartphone of tablet). Afhankelijk van het type Philips Hue lamp, kan de gewenste wit tint of de gewenste kleur uit het color palette gekozen worden. Op deze manier wordt de perfecte ambiance gemakkelijk gecreëerd in ieder huis.

50five is fan van Philips Hue vanwege het feit dat de slimme verlichting samenwerkt met andere slimme producten. Koppel je Philips Hue lampen aan je Nest thermostaat, bijvoorbeeld, en simuleer aanwezigheid wanneer je niet thuis bent. Breidt je smarthome beleving nog meer uit door het gebruik van IFTTT. Deze gratis internet service helpt je om gepersonaliseerde scenes te maken.

Philips Hue & 50five

We zijn weg van Philips Hue omdat…

Als #1 smarthome specialist willen we alleen maar de beste smarthome oplossingen promoten. Philips Hue biedt een innovatieve oplossing voor verlichting in huis die de algehele beleving in iedere woning verbetert.


✔ Voor 23.00 uur besteld, volgende werkdag gratis in huis 

✔ 55 dagen uitproberen & gratis retour

✔ Vragen? Bel ons op 085 3330055