Google Nest

Google Nest maakt van jouw huis een echt smart home. Met Google Nest zorg je voor een veilig en stabiel wifi-netwerk, krijg je een slimme assistent in huis en kun je eenvoudig al je slimme apparaten bedienen. Ontdek hier de talloze mogelijkheden van de slimme producten en diensten van Google Nest.

Bekijk alle Google Nest producten

Over Google Nest:

Een woning die goed zorgt voor de bewoners en de omgeving. Dat was de missie waar Nest aan begon. Nest en Google hebben nu de handen ineengeslagen om die woning verder te verbeteren, zodat de bewoners nog beter worden geholpen. De Google Nest producten helpen je om op de hoogte te blijven, om je veilig en comfortabel te laten voelen, om een oogje in het zeil te houden als je er niet bent en om meer verbonden te zijn met vrienden en familie. 

Deze producten passen perfect in je smart home, ze communiceren met elkaar of andere smarthome-apparaten én zijn te bedienen via de Google Assistant. Met Google Nest kun je jouw smart home bedienen met je stem! Het goede nieuws is dat deze serie nu verkrijgbaar is bij 50five.

Bekijk de Google Nest producten:

Lees meer over de mogelijkheden van Google en Nest:

Google Chromecast

Maak van iedere televisie een smart tv met Google Chromecast. Lees in dit artikel alles over het slim maken van je apparaten en welke rol Google Chromecast kan spelen in jouw smart home.

Populaire producten:

Bekijk ook de andere smart home categorieën van Nest: