Sluiten

Over Google Nest:

Een woning die goed zorgt voor de bewoners en de omgeving. Dat was de missie waar Nest aan begon. Nest en Google hebben nu de handen ineengeslagen om die woning verder te verbeteren, zodat de bewoners nog beter worden geholpen. De Google Nest producten helpen je om op de hoogte te blijven, om je veilig en comfortabel te laten voelen, om een oogje in het zeil te houden als je er niet bent en om meer verbonden te zijn met vrienden en familie. 

Deze producten passen perfect in je smart home, ze communiceren met elkaar of andere smarthome-apparaten én zijn te bedienen via de Google Assistant. Met Google Nest kun je jouw smart home bedienen met je stem! Het goede nieuws is dat deze serie nu verkrijgbaar is bij 50five.

Populaire producten:

Bekijk de Google Nest producten:

Thermostaten

Energiebesparing wordt gemakkelijker dan ooit tevoren. De prachtige Nest thermostaat is eenvoudig te bedienen vanuit je smart device (smartphone of tablet) en verlaagt automatisch de temperatuur wanneer je er niet bent.
 

Deurbel

Rookmelders

Ooit gehoord van een rookmelder die niet piept? De Nest rookmelder heeft een vriendelijke stem die je vertelt wat er gebeurt, door de rookmelder en via je smart device.
 
 
 

Beveiligingscamera’s  

Mis geen seconde! De slimme Nest beveiligingscamera waakt over je huis en biedt 24/7 live beeldmateriaal, gemakkelijk te bekijken via je smart device.