Sluiten

Altijd toegang tot je deur met Nuki

Nuki focust zich op één specifiek onderdeel van een smart home: deursloten. Gebruikmakend van alle innovatieve technologieën binnen smart home, hebben zij een slim deurslot ontwikkeld met alle mogelijkheden en benodigde accessoires. De Nuki Smart Lock 2.0 vormt de basis van het assortiment dat het gemakkelijker moet maken om (op afstand) je deur af te sluiten en te openen. Bij Nuki staan gemak en veiligheid voorop en dat vind je terug in al hun producten.

Nuki Smart Lock 2.0

Het begon bij Nuki allemaal met het Nuki Smart Lock: een slim slot dat je veel flexibiliteit en mogelijkheden geeft op het gebied van toegang tot je huis, appartement vakantiehuis. Dit zijn de mogelijkheden van Nuki Smart Lock:

  • Openen of afsluiten van je deur via je smartphone
  • Auto-Unlock: je deur handsfree openen als je bij je deur bent
  • Digitale sleutels of keypad voor bekenden of gezinsleden
  • Overzicht wie wanneer de deur heeft geopend
  • Maximaal beveiligd tegen cybercriminelen

Nuki Smart Lock 2.0 assortiment

Nuki Smart Lock 2.0

Nuki Bridge

Nuki Smart Lock 2.0 werkt via Bluetooth, waarmee je met je telefoon het slot kan openen via de Nuki app of via de Auto-unlock functie. Je kunt je slot echter niet van afstand openmaken voor iemand anders bijvoorbeeld. Wil je je slot van overal kunnen bedienen? Dan heb je de Nuki Bridge nodig. Ook stelt de Nuki Bridge je in staat om andere accessoires toe te voegen aan je systeem, zoals de Nuki Fob of het Nuki Keypad.

Nuki Fob

Met de Nuki Fob ontgrendel je in 1 klik je deur. Vooral handig als je je smartphone niet bij de hand hebt of voor bijvoorbeeld je kinderen of ouders die geen smartphone hebben. Het kleine apparaatje past gemakkelijk in je broekzak, je portemonnee of aan je sleutelbos. Raak je je Fob kwijt? Dan kun je gemakkelijk toegangsrechten verwijderen in de app totdat je ‘m terug hebt gevonden.

Nuki Keypad

Dit keypad hang je bij je deur en kan gebruikt worden om met een 6-cijferige code je Nuki Smart Lock 2.0 te openen. Zo kunnen ook mensen binnen die geen Nuki Fob of de Nuki app hebben. Het enige dat je nodig hebt is de code, ideaal voor als je logees of gasten krijgt en jij (nog) niet thuis bent. Maar het is ook handig als je smartphone leeg is bijvoorbeeld.

Bestel deze producten

Smart home integraties

Let op: voor deze integraties is een Nuki Bridge vereist.

Google Assistant

Je kunt door middel van spraakcommando’s je deur openen en sluiten. Het mooie is: dit kan met Google Assistant gewoon in het Nederlands! Gebruik je Google Home speaker of app om Nuki met je stem te bedienen.

Amazon Alexa

Nuki Smart Lock combineer je ook gemakkelijk in de Amazon Alexa voice assistant. Heb je Amazon Echo speakers of andere apparaten die Alexa hebben? Dan kun je ook hiermee de Nuki Smart Lock bedienen met je stem.

Apple Homekit

Nuki Smart Lock 2.0 werkt ook met Apple Homekit. Bedien je slimme deurslot met je iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV of Apple Homepod. Met je stem of via de Apple Home-app heb je altijd controle over Nuki Smart Lock 2.0.

Nuki Smart Lock en Ring: een perfecte combinatie

Waar Nuki Smart Lock 2.0 je deurslot slim maakt, doet Ring dat met je ouderwetse deurbel! De videodeurbellen van Ring stellen je namelijk in staat om van overal te zien wie er aan je deur staat als er wordt aangebeld. Vervolgens kun je het gesprek aangaan met je bezoeker: zeg tegen een bezorger om het pakketje ergens anders af te geven of vraag een vriendin om later langs te komen. Nuki Smart Lock 2.0 voegt nog veel meer mogelijkheden toe aan de Ring videodeurbellen en andersom! Als er wordt aangebeld op een Ring videodeurbel, kun je namelijk direct switchen naar de Nuki app en deur op afstand openen. Zo heb je altijd controle over je huisdeur, waar je ook bent!

De veiligheid van Nuki

Onzichtbaar

Nuki Smart Lock wordt aan de binnenzijde van de deur gemonteerd en is niet zichtbaar van buitenaf. Er is dus geen reden voor buitenstaanders om te proberen het slot te forceren, aangezien ze niet weten dat zich een Nuki Smart Lock achter de deur bevindt.

Experts

Verzekeringsexperts zijn nagegaan of de montage van de Nuki Smart Lock de integriteit van een deur zou aantasten. Zij kwamen tot de conclusie dat dit niet het geval is, dus je kunt Nuki Smart Lock monteren zonder dat de deur zwakker wordt.

Sleutel herroepen

Nuki Smart Lock 2.0 werkt ook met Apple Homekit. Bedien je slimme deurslot met je iPhone, iPad, Apple Watch, Apple TV of Apple Homepod. Met je stem of via de Apple Home-app heb je altijd controle over Nuki Smart Lock 2.0.

Ultrasterke versleuteling