Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Google WiFi Dual-band Router (Wit)
  Google WiFi Dual-band Router (Wit)
  • Overal in huis WiFi
  • Gebruiksvriendelijk
  • Tot 140 m²
   134,99
 2. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Google WiFi kopen bij 50five

Google WiFi zorgt ervoor dat het WiFi-signaal door je hele huis of je hele kantoor overal even sterk is. Je hebt dekking in de hele ruimte, je bent verzekerd van een te allen tijde stabiel WiFi-signaal, maximale internetsnelheden en dus overal in huis goed internet. Dat is waar het jou om gaat, overal internet en overal WiFi. Jij wil alleen maar dat je laptop het boven doet en dat je zonder problemen en snel kunt internetten. Ook belangrijk is een niet te moeilijk en eenvoudig WiFi-beheer. Google WiFi is eigenlijk gewoon een router, maar dan een stuk kleiner en zonder antennes en van Google.

Google WiFi Nederland

Vanaf 2017 is Google Wifi ook in Nederland verkrijgbaar, je kunt het in onze shop hier bestellen. Met het Google WiFi triple pack kun je ruimten tot 420m2 voorzien van WiFi, door gebruik te maken van mesh-netwerktechnologie. De enkele Google router is geschikt voor woningen tot 140 m2, je hebt dan alleen niet de voordelen van het mesh-netwerk. Google mesh WiFi wil zeggen dat je in je hele huis een netwerk kunt aanleggen zonder dat de signaalsterkte minder wordt. Dit komt door de slimme technologie van Google die het signaal perfect van de ene Google WiFi router naar de andere doorgeeft. Google WiFi wisselt automatisch tussen netwerken en kanalen zodat nog steeds je oude smart home-spullen kunt gebruiken.

Netwerken

Je wil netwerken op een goed functionerend netwerk. Google regelt dat mede dankzij het gebruik van machine-learning. Google wil bewerkstelligen dat ook atechnische mensen ermee om kunnen gaan en dat je te allen tijde bent verbonden met de hoogste snelheid. De algoritmes hebben een voorspellend karakter, ze nemen waar wanneer het druk is op het netwerk (en leren dat) en passen de verbindingen daarop slim aan. Bij Google Wifi heb je maar één netwerknaam en een eventueel gastennetwerk. In je netwerknaam mag je ook emoticons gebruiken. Google WiFi kopen doe je bij 50five, de shop voor alles van smart home. Bestel snel de Google WiFi router of het slimme Google WiFi triple pack.