Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Synology Disk Station DS1618+ NAS-server
  Synology Disk Station DS1618+ NAS-server
  • 6 HDD bays
  • Tot 84 TB
  • 4K Multimedia server
   839,-
 2. Synology NVR1218 Standalone NVR
  Synology NVR1218 Standalone NVR
  • Tot 12 camera's
  • Compact
  • 1 HDMI poort
   242,-
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Synology Disk Station DS118 NAS-server
  Synology Disk Station DS118 NAS-server
  • 1 HDD bay
  • Tot 14 TB
  • 4K Multimedia server
   189,-
 5. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 6. Synology Disk Station DS218j NAS-server
  Synology Disk Station DS218j NAS-server
  • 2 HDD bays
  • Tot 28 TB
  • 4K Multimedia server
   189,-
Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Data delen wordt een stuk slimmer dankzij een NAS 

De kans is groot dat er binnen je huishouden regelmatig data wordt gedeeld. Doe je dat delen van data nog steeds met behulp an usb-sticks of een andere omslachtige overdrachtsmethode, dan is het aanschaffen van een NAS een slimme zet. NAS is de Engelse afkorting van ‘network attached storage’. In gewoon Nederlands zou je het ook netwerkopslag kunnen noemen. De NAS is een zelfstandig werkend apparaat waarin je een of meer harde schijven plaatst die iedereen in je netwerk kan benaderen. Omdat in je NAS de harde schijf desgewenst meerdere terrabytes groot kan zijn, is er voldoende ruimte opslag beschikbaar om data van meerdere huisgenoten centraal te bewaren. 

Verschillende toepassingsmogelijkheden voor een NAS 

Vanwege die grote centrale opslagcapaciteit kun je een NAS ook prima benutten voor de opslag van allerlei audio- en videobestanden, zodat het apparaat ook meteen een lokaal mediaplatform wordt. Omdat meerdere huisgenoten tegelijkertijd toegang tot de NAS kunnen hebben is het dus probleemloos mogelijk om bijvoorbeeld op je home cinema set een actiefilm te bekijken, terwijl je kinderen elders in de woning genieten van hun favoriete popsongs die ze op de NAS hebben opgeslagen. Door een NAS server te kopen krijg je overigens ook meteen de mogelijkheid om al je opgeslagen data buitenshuis gemakkelijk te benaderen. De enige voorwaarde om van die aangename optie gebruik te kunnen maken is dat je op dat moment over internettoegang beschikt. Omdat we begrijpen dat niet elke klant een regelrechte netwerkexpert is, houden we hier in de webshop van 50five duidelijk rekening mee. Wat ons betreft is de beste NAS een gebruiksvriendelijk apparaat waar je snel mee aan de slag kunt gaan. Daarom vind je bij ons bijvoorbeeld een Synology NAS

Snelle levering van je nieuwe NAS 

Het maakt niet uit welk type NAS je kopen wilt via 50five, onze medewerkers zorgen er in alle gevallen voor dat je hem razendsnel in je bezit krijgt. Plaats je je bestelling vandaag voor 23.00 uur, dan wordt het apparaat morgen al bij je thuisbezorgd. Neem er rustig de tijd voor om je nieuwe NAS uit te proberen, want op al je aankopen bij 50five is een zichttermijn van 55 dagen van toepassing. Is de NAS niet wat je ervan verwacht, dan kun je hem binnen die zichttermijn gratis aan ons retourneren.