Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. ACT UTP Netwerkkabel 2 meter
  ACT UTP Netwerkkabel 2 meter
  • Lengte van 2 meter
  • LAN aansluiting
  • Volledig koperen geleiders
   3,99
 2. ACT UTP Netwerkkabel 10 meter
  ACT UTP Netwerkkabel 10 meter
  • Lengte van 10 meter
  • LAN aansluiting
  • Volledig koperen geleiders
   11,25
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. ACT UTP Netwerkkabel 7 meter
  ACT UTP Netwerkkabel 7 meter
  • Lengte van 7 meter
  • LAN aansluiting
  • Volledig koperen geleiders
   8,99
 5. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 6. ACT UTP Netwerkkabel 3 meter
  ACT UTP Netwerkkabel 3 meter
  • Lengte van 3 meter
  • LAN aansluiting
  • Volledig koperen geleiders
   4,99
Tonen als Planning Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Transporteer je data veilig en snel via onze cat6 utp-kabels 

Als je het aanbod aan slimme apparaten in de webshop van 50five doorneemt, zal het je opvallen dat ze praktisch allemaal draadloos via wifi hun werk kunnen doen. Op het eerste gezicht lijkt het dus niet echt logisch dat we ook een cat6 netwerkkabel in ons assortiment hebben opgenomen. Toch kan zo’n kabel heel goed van pas komen als je op een uiterst veilige en betrouwbare manier data in je woning van punt A naar punt B wilt transporteren. Dataoverdracht via een ethernet kabel is namelijk veel stabieler en het biedt je de mogelijkheid om veel meer data tegelijkertijd op hoge snelheid te transporteren. Is je cat6-kabel niet langer dan 55 meter, dan is een dataoverdracht tot maar liefst 10 Gbps mogelijk. 

Situaties waarbij een kabel voor dataoverdracht goed van pas kan komen 

De meest voorkomende situatie waarin een kabel in een smarthome wordt ingezet houdt verband met de beperkte wifikwaliteit van de centrale router. In dat soort situaties kun je kiezen voor draadloze oplossingen om op specifieke plekken in je woning de kwaliteit van het wifisignaal te verbeteren, maar het is ook mogelijk om te kiezen voor een bedraad netwerk, waarbij je cat6-kabel als een internetkabel voor je up- en downloads fungeert. Is het eigenlijk alleen maar de bedoeling om data van en naar je desktop pc of laptop te transporteren, dan hoef je eigenlijk geen tweede wifirouter te plaatsen, maar zou je er gewoon voor kunnen kiezen om de kabel rechtstreeks op de netwerkpoort van je computer aan te sluiten. Aangezien 50five bekend staat om het leveren van kwaliteitsproducten geldt dat ook voor de kabels in ons assortiment. Vanwege hun hoge kwaliteit tref je in onze webshop daarom kabels van het topmerk ACT aan.

Je gewenste kabel wordt snel thuisbezorgd

Een UTP-kabel kopen bij 50five is overigens een fluitje van een cent. Rond je je bestelling succesvol voor 23.00 uur af, dan zorgen onze medewerkers ervoor dat je je bestelde kabel morgen al in huis hebt. Net als voor alle andere producten in de webshop van 50five geldt dat je ook elke bestelde kabel 55 dagen op zicht krijgt. Functioneert hij niet naar behoren, dan kun je hem binnen de zichttermijn gratis retourneren.