Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Synology Disk Station DS118 NAS-server - 0 TB
  Synology Disk Station DS118 NAS-server - 0 TB
  • Krachtige 1-sleuf NAS
  • Sequentiële doorvoer
  • 64-bit quad-core processor
   174,89
 2. Synology Disk Station DS218j - NAS-server
  Synology Disk Station DS218j - NAS-server
  • Cloud Station Backup
  • Naadloze integratie
  • Snelle en veilige toegang
   179,-
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag gratis in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag gratis in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Overal toegang tot je data dankzij Synology 

Synology is een Taiwanese multinational die gespecialiseerd is in netwerkopslag, IP-bewakingsoplossingen en netwerkapparatuur. Op al deze vlakken bedient het bedrijf zowel zakelijke als particuliere klanten en voor alle producten die men op de markt brengt gelden vijf vaste Engelstalige kernwaarden: ‘store’, ‘sync’, ‘service’, ‘secure’ en ‘share’. Bij consumenten is Synology met name bekend vanwege de NAS-modellen die het bedrijf produceert. Voor het geval de term ‘NAS’ je onbekend in de oren klinkt, leggen we dat graag in het kort aan je uit. NAS is de Engelstalige afkorting voor network-attached storage, wat concreet betekent dat de opslag van data niet langer verbonden is aan slechts één pc of laptop, maar dat deze gemakkelijk met meerdere computers via een netwerk kan worden gedeeld. 

Waar kun je een NAS voor gebruiken? 

Een Synology NAS kenmerkt zich door de eenvoudige opzet. Je hoeft dus niet een netwerkdeskundige te zijn om ermee te kunnen werken. Nadat je er een of meerdere disks in hebt geplaatst en de netwerkkoppeling met de NAS tot stand hebt gebracht kun je er in principe meteen gebruik van maken. De toepassingsmogelijkheden van een NAS zijn letterlijk legio. Je kunt het apparaat natuurlijk gebruiken om een reeks willekeurige bestanden op te slaan die je tot op heden telkens alleen met behulp van USB-sticks naar andere computers kon transporteren, maar het is ook heel goed mogelijk op het apparaat te benutten als externe veiligheidsback-up van al je belangrijke data. Er zijn ook consumenten die hun NAS als apparaat voor media-opslag gebruiken en er al hun audio en video op opslaan, zodat ze het niet alleen op hun computer, maar ook op hun smartphone, tablet of smart-tv kunnen afspelen. 

Je data in de cloud 

Aangezien Synology een innovatieve onderneming is, heeft men inmiddels NAS-oplossingen ontwikkeld die verder gaan dan alleen maar een NAS bij je thuis. Met de introductie van de Synology Cloud verhoogt het bedrijf de veilige opslag van je data nog verder. Maak je gebruik van de cloud van Synology, dan betekent dit dat je data (ook) in een extern datacenter wordt opgeslagen. Het spreekt voor zich dat ook bij deze specifieke opslagmethode de kernwaarden van Synology van kracht zijn, zodat je er zeker van kunt zijn dat je data in veilige handen is en het makkelijk toegankelijk is.