Koop slim en win

Schrijf je in en maak kans op een smart home pakket van Netatmo t.w.v. €1000,-.  Zo werkt het:

  1. Koop een Netatmo product bij 50five in de shop tussen 29 juli en 31 augustus. De waarde ervan maakt niet uit. De actie is dus niet geldig als je eerder al een Netatmo product hebt gekocht bij ons.
  2. Nu kun je meedoen aan de actie. Je krijgt na je aankoop een mail met een link naar de deelnamepagina. Daarop vul je het deelnameformulier in om deel te nemen.
  3. Je staat nu op de lijst waaruit we gaan loten. Je krijg hiervan een bevestigingsmail en verder hoef je niets te doen. We informeren de winnaar via mail en/of telefoon in de eerste week van september. 

Deze actie loopt van 29 juli tot en met 31 augustus. Meer weten? Bekijk de uitgebreide actievoorwaarden.

Netatmo smart home

Wat zit er in het Netatmo pakket?

Maak je huis in één klap slim met deze 5 innovatieve en hoogwaardige smart home producten van Netatmo!

Netatmo Presence Buitencamera

- Netatmo Welcome Binnencamera

Netatmo Slimme Rookmelder (3-pack)

Netatamo Weerstation

Netatmo Healthy Home Coach

Netatmo smart home pakket inhoud

Hoe lang moet je in spanning blijven?

De winnaar wordt in de eerste week van september door willekeurige loting bepaald. Als je hebt gewonnen, nemen we via het e-mailadres dat je hebt opgegeven contact met je op. Houd je mailbox daarom goed in de gaten!

Netatmo

Netatmo smart home oplossingen

Innovatieve, vooruitstrevende smart home oplossingen die ook nog eens mooi zijn vormgegeven, dat is waar Netatmo voor staat. Hun producten maken je huis veiliger, gezonder, comfortabeler en zijn uitermate gebruiksvriendelijk. Ze onderscheiden vier productgroepen en op deze pagina kom je alles te weten over de slimme producten van Netatmo!