Met de Nanoleaf Aurora kan iedereen verbluffende lichtkunstwerken maken.

20 juni 2018

Nanoleaf Aurora: iedereen is een kunstenaar

Het maken van indrukwekkende lichtkunstwerken lijkt enkel weggelegd voor de professionele kunstenaars, artiesten en designers. Nanoleaf heeft daar echter verandering in gebracht met het Aurora modular lichtsysteem. Dankzij de Aurora LED-panelen is iedereen een kunstenaar.

Nanoleaf Aurora doet het anders

We hebben al veel geschreven over kleurverlichting en slimme verlichting. Slimme LED-lampen die energiebesparend zijn én voor de perfecte sfeer in huis zorgen, zijn ontzettend populair. Lampen zoals Philips Hue, myStrom en Trust Zigbee zijn enkele voorbeelden van slimme lampen die op het eerste gezicht erg veel op elkaar lijken. De Aurora’s van Nanoleaf doen het even helemaal anders! Nanoleaf Aurora woonkamer

De Aurora Smarter Pack bestaat namelijk uit verschillende LED-panelen die je met speciale, dubbelzijdige tape op de muur bevestigd. Dit opvallende design zorgt, in combinatie met de heldere kleuren, voor hele mooi effecten!

Lichtkunstwerken met modular lighting

De Aurora is een aanvulling voor iedere kinderkamer, lounge-area of werkkamer. Je bepaalt zelf hoe en waar jouw lichtkunstwerk komt te hangen. De designs creëer je zelf met de LED-panelen. Zo kun je een reeks van modular lights boven je bureau in de werkkamer hangen die continu een koel, wit licht weergeven die jouw focus verbeteren. Of wat dacht je van een vrolijk design in de kinderkamer wat ervoor zorgt dat jouw kind altijd met een grote glimlach opstaat? Alles is mogelijk!

Nanoleaf uitbreidingen

Ook voor feestjes is de Nanoleaf Aurora zeer geschikt. Creëer een design in jouw bar of loungehoek en ga los met alle kleuren van de regenboog. Voor extra effect kun je de Nanoleaf Aurora Rhythm module toevoegen. Dit apparaatje zorgt ervoor dat de panelen meebewegen op het ritme van jouw favoriete muziek. Smart en stijlvol!

Nanoleaf Aurora Lounge

Je kunt er ook voor kiezen om jouw set uit te breiden met de Aurora Expansion Pack. Zo kun je nóg meer muren behangen met de smart lights of jouw bestaande creatie uitbouwen. 

Inspiratie nodig?

Ben je niet zo creatief of heb je geen zin om zelf een design te verzinnen? Kijk dan eens op de Instagram van Nanoleaf Aurora. Hier zijn tientallen voorbeelden te vinden van creaties, zodat jij kunt uitzoeken wat precies bij jouw inrichting en leefwijze past.