Sluiten

Smartphones, tablets en meer

Naar welk mobiele device je ook zoekt, wij hebben ze! Smartphones, tablets en smart watches om je smart home te bedienen. Of wearables om je sportacitiveiten en je gezondheid te meten. Wat je ook zoekt, wij hebben het.

Welke smart watch past bij jou?

Er zijn op dit moment vele merken smart watches verkrijgbaar. Wij zetten er een aantal op een rij voor je.

Vind alles terug met een Bluetooth tracker

Sleutels kwijt? Geen zorgen, met een bluetooth tracker vind je ze zo weer terug!

Leef gezonder met een activity tracker

Houdt elke dag bij hoe gezond jij leeft, slaapt, sport en meer met een activity tracker.

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Smartphones, tablets en meer mobiele devices

Smart home bestaat niet alleen maar oplossingen die je in of rondom je huis installeert. Ze moeten ergens mee communiceren, jou waarschuwen, door jou bediend worden en meer. Daar komt je smartphone, tablet of laptop om de hoek kijken. Bovendien zijn er nog veel meer mobiele (smart home) apparaten die je bij je kan dragen.

Smartphones en tablets

We bieden onze klanten graag totaaloplossingen, zodat zij niet overal hoeven te shoppen om hun eigen smart home te creëren. Daarom zorgen we er ook voor dat we de beste smartphones en tablets bieden die je gemakkelijk bij elk smart home product kan bestellen en de volgende dag geleverd krijgt. Uiteraard bieden we merken als Apple, Samsung en Huawei. Merken die op dit moment de smartphonemarkt domineren.

Ook voor tablets ben je bij ons aan het juiste adres. Ook die zijn namelijk zeer geschikt om op te nemen in je smart home ecosysteem. Denk aan de populaire Apple iPad, maar ook de Microsoft Surface lijn vind je bij ons.

Wearables

Een trend die we al even zien, is dat mensen gebruik maken van wearables. Of dat nu alleen is voor sport en gezondheid (activity trackers als fitbit) of volledig uitgeruste smart watches die in direct in contact kunnen staan met je smart home. En dat niet alleen, met bijvoorbeeld de Apple Watch kun je je HomeKit apparaten met één tik op de knop bedienen maar ook je gezondheid bijhouden. Ook hebben we slaaptrackers, die bijhouden hoe je nachtrust verloopt en in de app aangeven hoe je die kan verbeteren. Welke wearable je ook zoekt, wij hebben ‘m!

Bluetooth trackers

Een beetje een vreemde eend in de bijt, omdat dit smart home oplossingen zijn die je meedraagt in je zak, tas of net waar je deze aan vastmaakt. De Tile Bluetooth trackers zijn namelijk apparaatjes die je vertellen waar hij is. Maak er een vast aan je sleutelbos en je kan deze altijd terugvinden. Ze maken namelijk geluid als je aangeeft dat je je sleutels kwijt bent. Bovendien kun je op een kaartje zien waar ze het laatst zijn geweest én zelfs vragen aan de community om een oogje in het zeil te houden als zij ze ergens zien in hun app. Bluetooth trackers zijn er in diverse varianten voor diverse toepassingen: extra smalle voor in je portemonnee, extra robuust die tegen een stootje kunnen, waterdichte en zelfklevende en ga zo maar door.