De slimme speakers van Libratone

5 redenen waarom je Libratone speakers altijd goede prestaties leveren.

3 december 2018

Optimaal geluid verpakt in een mooi jasje. De draagbare speakers van Libratone zorgen voor het beste resultaat, waar je ook bent en wat je wilt afspelen. De combinatie van techniek en design geven je de vrijheid om te genieten van het beste geluid. Lees hier wat de slimme speakers van Libratone zo bijzonder maakt.

Dit zijn vijf redenen waarom de speakers van Libratone optimaal presteren in iedere situatie:

1. Het oog wil ook wat

Het Deense Libratone staat bekend om de sterke focus op design en kwaliteit. Wij bieden de Libratone ZIPP 2, ZIPP 2 MINI en de TOO aan in onze shop. Het zijn stuk voor stuk bijzondere speakers. De ZIPP 2 is een cilindervormige speaker met de kenmerkende rits. Je kunt de hoes van deze speakers namelijk verwisselen voor een andere kleur. Aan de bovenkant van de speaker zit de drukbediening met het logo, een lichtgevende nachtegaal. De TOO’s zijn kleinere, langwerpige speakers die je eenvoudig mee kunt nemen. Het zijn dus mooie apparaten, zodat je trots kunt zijn om ze in de kamer te plaatsen en je ze niet hoeft weg te moffelen.

2. Ze passen zichzelf aan

De ZIPP 2 en ZIPP 2 MINI passen zich automatisch aan door de functie ‘Automatic room EQ’. Deze speakers hebben een aantal ingebouwde microfoons en analyseren daarmee de ruimte. Ze passen daarna de instellingen aan, zodat je in die specifieke ruimte kunt genieten van optimaal geluid. Je hebt dus andere instellingen als je deze speakers aan een boom hangt, op tafel zet of in een kast plaatst, maar altijd met het beste geluid als resultaat. De speaker heeft zelfs een ingebouwde sensor die opmerkt dat het apparaat verplaatst en daardoor opnieuw de juiste instellingen worden gevonden.

3. Je kunt ermee praten

De Libratone-speakers ondersteunen AirPlay 2 van Apple en Amazon Alexa. Je koppelt ze met AirPlay aan een kamer bij je thuis en vervolgens kun je geluid streamen vanaf je iPhone of iPad naar meerdere speakers tegelijkertijd. Ze ondersteunen ook HomeKit van Apple en dankzij de Woning-app kun je ze dus ook besturen met Siri. Je kunt Siri dan vragen om muziek af te spelen via deze speaker. Je kunt er ook handsfree tegen praten als je ze hebt gekoppeld aan Amazon Alexa. De ingebouwde speakers vangen dan je spraakcommando op en Alexa praat via de speaker terug tegen je.

4. Ze staan open voor anderen

Deze speakers zijn erg goed te gebruiken in combinatie met andere apparaten. De speakers ondersteunen Bluetooth en wifi, zodat je veel apparaten draadloos kunt koppelen met deze speakers om audio te streamen. Er zit ook een aux-poort in, zodat je muziek kunt afspelen via een audiokabel (3.5 mm). De ingebouwde USB-poort kun je daarnaast gebruiken om je playlist af te spelen of voor de lader van je smartphone, zodat je op iedere locatie je telefoon kunt opladen,

5. Ze hebben een accu

Een van de grootste voordelen van deze wifi-speakers is dat er een accu in zit en je de speakers dus overal mee naartoe kunt nemen. De accu gaat maximaal twaalf uur mee en is in drie uur weer volledig opgeladen. De TOO is zelfs spatwaterdicht, waardoor je zelfs een half uur in de regen naar muziek kunt luisteren.

Geen idee waarom je in de regen muziek wilt luisteren, maar het kan wel! Zelfs die vrijheid krijg je van Libratone. De multifunctionele speakers laten je dus zo vrij zijn als een vogel. In dit geval dus een nachtegaal.

Bekijk hier de speakers uit dit artikel:

 1. Libratone ZIPP 2 Wireless Speaker Stormy Black
  Libratone ZIPP 2 Wireless Speaker Stormy Black
  • Zowel WiFi als Bluetooth
  • Krachtig, vol geluid
  • Met stembediening
  € 299,00
 2. Libratone ZIPP MINI 2 Wireless Speaker Frosty Grey
  Libratone ZIPP MINI 2 Wireless Speaker Frosty Grey
  • Zowel WiFi als Bluetooth
  • 360 FullRoom audio
  • Met stembediening
  € 249,00
 3. Libratone TOO Cloudy Grey
  Libratone TOO Cloudy Grey
  • Draagbaar
  • Spatwaterdicht
  • Bluetooth Speaker
  € 149,00