Sluiten

Laadpas registreren

Registreer je 50five laadpas online in 5 eenvoudige stappen.

Stap 1: registratiepagina 

Klik hier om naar onze registratiepagina te gaan. De pagina opent in een nieuw venster zodat je deze instructiepagina bij de hand kan houden!

Stap 2: persoonsgegevens

Vul al je persoonsgegevens in. Alle velden met een * zijn verplicht.

Stap 2: persoonsgegevens

Vul al je persoonsgegevens in. Alle velden met een * zijn verplicht.

Stap 3: factuurgegevens

Als je privé elektrisch rijdt zijn de factuurgegevens hetzelfde als je persoonsgegevens.

Wil je je laadkosten laten vergoeden je werkgever of door je eigen zaak? Kies dan voor "de factuurgegevens verschillen van de hierboven ingevulde gegevens." Vul dan de gegevens van je werkgever of eigen zaak in.

Stap 4: de laadpas

Kies voor "nee, ik heb geen kaart nodig." Onze monteur neemt je laadpas mee naar de installatie van je laadpaal. Dat gebeurt binnen 2 tot 3 dagen na het ontvangen van onze e-mail over je registratie.

Stap 4: de laadpas

Kies voor "nee, ik heb geen kaart nodig." Onze monteur neemt je laadpas mee naar de installatie van je laadpaal. Dat gebeurt binnen 2 tot 3 dagen na het ontvangen van onze e-mail over je registratie.

Stap 5: bankgegevens

Vul je bankgegevens in zodat wij je laadkosten kunnen factureren of terugstorten in geval van verrekening met je werkgever. Op dit moment is automatische incasso de enige mogelijkheid, dus vink automatische incasso aan.

Zakelijke verrekening

Om je laadkosten te verrekenen met je werkgever of een eigen zaak, moet er ook een zakelijke account geregistreerd worden. Er bestaan twee mogelijke scenario's voor zakelijke verrekening:

Ik heb een eigen zaak

Als je een zelfstandige ondernemer bent hoef je geen zakelijke account aan te maken. Kies tijdens de registratie simpelweg voor "De factuurgegevens verschillen van de gegevens hierboven." Vul daar de factuurgegevens van je eigen zaak in.

Mijn werkgever vergoedt de laadkosten

Je werkgever moet een zakelijke account aanmaken, als dat nog niet gebeurd is. Dat kan op deze pagina. Wij stemmen de juiste tarieven en vergoeding met je werkgever af. Bovendien koppelen we jouw persoonlijke account aan de zakelijke account van je werkgever, zodat de factuurstroom altijd goed verloopt. Let op: indien je gaat laden voordat jouw account gekoppeld is aan het account van je werkgever, zullen laadkosten op je eigen rekening belast worden.


Smart Home

Bij 50five geloven we dat de toekomst ligt in domotica en smart home. Maar wat is een smart home eigenlijk? Een smart  home is een huis waarin één of meer apparaten die met internet verbonden zijn en die je met een app kan bedienen. Neem bijvoorbeeld slimme lampen, slimme speakers of slimme IP-camera. Je bestuurt ze allemaal vanaf je smartphone, tablet of je gebruikt je stem in combinatie met Google Assistant, Alexa of Siri.

Daarnaast willen we je niet alleen helpen aan het smart home product waar jij naar op zoek bent. We gaan verder dan dat! Dat doen we met deskundig advies, uitstekende service en de mogelijkheid om je product te laten installeren door een expert. 50five is jouw one-stop-shop voor alles wat met smart home te maken heeft!

Betrouwbare partners

Bij 50five werken we niet alléén om jouw wereld slimmer te maken. De smart home apparaten worden immers niet door ons gemaakt, maar door betrouwbare merken als Google-Nest, Apple, EVBox, Netatmo, Honeywell, Sonos en nog veel meer. Zij werken hard aan innovaties en monitoren, net als wij, de trends in de markt. Zij vertalen dit telkens naar nieuwe en verbeterde slimme apparaten die jou helpen in het dagelijks leven.

Inmiddels zijn er tientallen A-merken die zich verbinden aan en hun vertrouwen leggen in 50five. Samen werken we aan een slimmere wereld. Daarom spreken wij niet over leveranciers, maar over partners. We hebben een sterke relatie opgebouwd met deze partners omdat we samen geloven in onze 3 belangrijke pijlers. die de basis vormen voor het realiseren van onze missie.

Onze focus

Slim verwarmen

Met deze producten kun je jouw verwarmingssysteem optimaliseren en efficiënter maken. Installeer in een slimme thermostaat, voeg accessoires toe of investeer zelfs in een warmtepomp. Zo is je huis altijd op de juiste temperatuur én bespaar je geld!

Slimme mobiliteit

De elektrische auto wordt steeds populairder. Dat betekent dat ook steeds meer auto's de openbare oplaadplekken bezet houden. Wil je iedere dag zorgeloos op pad met een volle accu? Dan is een laadpaal bij je thuis de ideale oplossing. Wij kunnen je hiermee helpen!

Slim beveiligen

Slimme beveiliging zorgt ervoor dat je je huis op afstand in de gaten kan houden en zonder zorgen van huis kan gaan. Denk aan beveiligingscamera's, bewegingsmelders, rookmelders... Jouw huis, jouw eigendom en jouw gezin worden zo perfect beschermd.

Slimme verlichting

Eén van de meest populaire en gemakkelijke manieren om smart home te ontdekken. Slimme verlichting stelt je in staat om zowel binnen als buiten altijd de perfecte sfeer te maken. Ook kun je je lampen automatiseren. Handig voor als je niet thuis bent of als je je handen vol hebt.

Klimaatbeheersing

Onze visie is om met behulp van smart home en groene energie te werken aan een CO2-neutrale toekomst. Het smart home gedeelte hiervan bestaat uit slimme thermostaten, slimme thermostaatknoppen, luchtreinigers en meer. Wij gaan echter verder dan dat! Ons ecosysteem bestaat naast slimme oplossingen ook uit innovatieve technologieën om je huis energiezuinig te maken. Warmtepompen en slimme CV-ketels zijn hier een voorbeeld van. In combinatie met onze gedigitaliseerde omgeving en monteurs bieden wij een totaaloplossing voor iedereen die zijn huis wil verduurzamen.

Om te voldoen aan specifieke wensen van klanten en hen persoonlijk te helpen met slim verwarmen, hebben wij Wifithermostaten.nl in het leven geroepen. De focus ligt daar op het bieden van een complete verwarmingsoplossing, zoals multi-zone verwarming. Gezien de mogelijk complexe aard daarvan hebben wij experts in huis die mensen helpen met advies en offertes op maat, inclusief installatie. Met meer dan 60 jaar aan ervaring en kennis in huis is Wifithermostaten.nl een perfecte partner in verduurzamen.

Om te voldoen aan specifieke wensen van klanten en hen persoonlijk te helpen met slim verwarmen, hebben wij Wifithermostaten.nl in het leven geroepen. De focus ligt daar op het bieden van een complete verwarmingsoplossing, zoals multi-zone verwarming. Gezien de mogelijk complexe aard daarvan hebben wij experts in huis die mensen helpen met advies en offertes op maat, inclusief installatie. Met meer dan 60 jaar aan ervaring en kennis in huis is Wifithermostaten.nl een perfecte partner in verduurzamen.

Slimme thermostaten

Energie besparen door efficiënter te verwarmen op momenten dat het nodig is. Stel schema's in, automatiseer je verwarming en monitor je verbruik.

Warmtepompen

Ga van het gas af met een warmtepomp, de toekomst van verwarmen! We helpen je met advies en onze monteurs komen de warmtepomp voor je installeren.

CV-ketels

Combineer een energiebesparende en efficiënte CV met een slimme thermostaat om in mogelijk honderden euro's per jaar te besparen.


E-mobility

De laatste jaren heeft e-mobility een flinke groei doorgemaakt. Niet alleen werd de elektrische (of plug-in hybride) auto geadopteerd door het grote publiek, maar worden er van meer vervoersmiddelen elektrisch aangedreven varianten gezien in het straatbeeld. Denk aan de elektrische scooter, de elektrische fiets en de elektrische step.

We zien dat er binnen mobility veel vraag is naar oplossingen voor elektrisch rijden, in welke vorm dan ook. Daarom houden we ons hier elke dag mee bezig, met name met het installeren van laadstations aan huis.

Sinds enkele jaren zijn wij begonnen met het installeren van laadstations bij mensen thuis. Door het grote succes en het unieke karakter van de business, hebben wij besloten om daar een specialistische website voor op te zetten met experts die alles weten van laadstations: Groenopladen.nl. In tegenstelling tot wat velen denken, is het kiezen van de juiste laadoplossing geen gemakkelijke taak. Daarom begeleiden onze specialisten de klant van A tot Z met advies over de laadoplossing en hoe deze te integreren in het huis. Uiteraard installeren we deze oplossing ook bij mensen thuis.

In 2019 zijn wij begonnen met het installeren van laadstations bij mensen thuis. Door het grote succes en het unieke karakter van de business, hebben wij besloten om daar een specialistische website voor op te zetten met experts die alles weten van laadstations: Groenopladen.nl. In tegenstelling tot wat velen denken, is het kiezen van de juiste laadoplossing geen gemakkelijke taak. Daarom begeleiden onze specialisten de klant van A tot Z met advies over de laadoplossing en hoe deze te integreren in het huis. Uiteraard installeren we deze oplossing ook bij mensen thuis.

Onze partners

De wereld van laadoplossingen is volop in beweging en vergt veel innoverend vermogen om te voldoen aan de wensen van de klant. Daarom werken we nauw samen met verschillende partners om ook in de toekomst de beste oplossingen te bieden. We zijn dan ook gecertificeerd installateur van de volgende merken laadstations:


Installatie

De rode draad binnen 50five is het installatiegedeelte, waarbinnen we inmiddels een uitgebreid netwerk gekwalificeerde installateurs aan ons hebben weten te binden. Van IP-camera’s tot warmtepompen en wifi-oplossingen tot laadstations, wij verzorgen het advies, distributie, de installatie en de eventuele nazorg ervan.

Om het installatieproces goed te stroomlijnen hebben we zelfs onze eigen app ontwikkeld in samenwerking met monteurs. Met een algoritme kunnen we voor elke installatie een monteur toewijzen die het eerst beschikbaar is en in de buurt is. Dat is niet alleen fijn voor de klant, maar ook voor de installateurs.

Onze certificeringen


Bouw mee aan een slimmere en duurzamere wereld!

Onze bedrijfscultuur

We zijn een jong, multicultureel en dynamisch e-commerce bedrijf met een flinke ambitie! Dat doen we door de beste mensen in hun vak samen te laten werken, initiatief en creativiteit te stimuleren, maar vooral het plezier van smart home, laadoplossingen en duurzaamheidsoplossingen te delen!

Werken bij 50five?

Wil je ons team komen versterken en ben je klaar om een duik te nemen in de innovatieve wereld van smart home en duurzaamheid? Bekijk dan direct onze vacatures of stuur een open sollicitatie!