Sluiten

Laadoplossingen

Wil jij je elektrische auto thuis opladen? Dan kunnen wij je daarmee helpen! Een laadpaal aan huis installeren is namelijk niet zomaar gedaan. Hier vind je meer informatie over wat er allemaal bij komt kijken.

Slimme laadpalen als onderdeel van je smart home

Thuisladen is veel praktischer dan wachten op een openbare plek. We leggen uit hoe een slimme laadpaal perfect past in het smart home plaatje.

Een laadpaal inclusief installatie: hoe werkt dat?

Wanneer je bij 50five een laadpaal inclusief installatie koopt, komt een professional de laadpaal bij jou thuis installeren. Lees hier hoe dat in zijn werk gaat.

1-fase of 3-fase laden, wat is de beste keuze?

Het kiezen van een laadpaal is niet zomaar gedaan en is gebonden aan vele factoren. Eén van de factoren om rekening mee te houden leggen we hier uit.

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Laadoplossingen voor auto en fiets

Elektrische auto's worden steeds populairder. Dat betekent dat het ook streeds drukker wordt bij openbare oplaadplekken. Wil je iedere dag zorgeloos op pad met een volle accu? Dan is elektrisch laden aan huis de ideale oplossing.

Laadstation bij je thuis

Op de Nederlandse wegen zien we steeds meer elektrische auto’s en ook het aantal oplaadpunten wordt steeds verder uitgebreid. Nu kun je natuurlijk je auto laden bij openbare oplaadpalen, maar dat is niet erg voordelig. Het is daarom veel verstandiger om een laadstation voor elektrische voertuigen thuis of bij je bedrijfspand te plaatsen. Op die manier weet je altijd precies wat je betaalt, namelijk het standaard energietarief, of laad je zelfs nog voordeliger op wanneer je je laadpaal combineert met zonnepanelen op het dak.

Slimmer laden

Wij zijn de laadpaal als onderdeel van je smart home, ook laadpalen worden namelijk slim. Je bedient ze met een app, maakt gebruik van load balancing of je kunt zelfs geautomatiseerd jouw energieverbruik laten vergoeden door je werkgever. Reden genoeg voor ons om onze installateurs te trainen om oplaadpunten voor elektrische auto’s op een perfecte manier te installeren. We adviseren je zelfs over de beste laadpaal voor jouw auto en jouw woning of pand, volledig op maat voor jouw situatie. Dit doen we via ons nieuwe platform Groenopladen.nl, waar je onze deskundige laadpaalspecialisten aantreft.

Installatie

De meterkast aanpassen, kabels wegwerken en het station ophangen. Er komt nogal wat kijken bij het installeren of monteren van een laadstation. Onze gecertificeerde installateurs nemen al je zorgen uit handen. Ze installeren de laadpaal én laten je zien hoe het werkt.

Wil je graag hulp of persoonlijk advies bij de keuze voor een laadpaal? Onze specialisten werken onder de vlag van Groenopladen.nl het advies op maat voor je uit. Ze weten alle antwoorden op je vragen. Binnen 48 uur heb je een offerte op maat of een prijsindicatie. Ga naar de website en gebruik zelf de eenvoudige keuzehulp of vraag direct persoonlijk advies aan. Onze specialisten bij Groenopladen.nl staan voor je klaar!