Sluiten

Koken

Er zijn nu slimme apparaten voor in het hele huis, dus keukenapparatuur kan natuurlijk niet achterblijven. Wanneer je eenmaal slim gaat koken, wil je nooit meer wat anders! Met deze oplossingen zorg je dat je altijd een perfect bereid gerecht op tafel zet. Lees meer...

Beginnen met slim koken

Nu langzaam alle apparaten in huis een slimme variant krijgen, kan keukenapparatuur natuurlijk niet achterblijven. Koken is een compleet nieuwe ervaring wanneer er slimme apparaten om de hoek komen kijken. Met slimme sous-vide sticks en slimme vleesthermostaten kook jij gewoon vanuit de bank. Het maken van een maaltijd voor de hele familie is zojuist een stuk leuker en makkelijker geworden!

Kook met verse ingrediënten

Er gaat niks boven een maaltijd met verse ingrediënten. Heb jij niet bepaald groene vingers of beschik jij niet over een tuin om groenten en fruit in te kweken? Dat is geen probleem, want ook jij kan genieten van verse aardbeien uit jouw eigen moestuintje. Met een moestuin van Click & Grow heb jij binnen de kortste keren je eigen groenten en fruit in de keuken. Je hebt er geen omkijken naar, want deze slimme moestuin geeft de plantjes water wanneer ze dat nodig hebben. Dan moet het reservoir uiteraard wel gevuld zijn. Geen plek op de vensterbank voor genoeg zonlicht? Ook dat is geen probleem, de bakjes komen namelijk met LED-verlichting zodat je plantjes optimaal kunnen groeien! Een moestuintje brengt direct meer sfeer aan je keuken en het is daarnaast ook nog eens leerzaam.

Barbecueën kan nu nóg gezelliger

Als jij tijdens de warme zomerdagen veel tijd spendeert achter de barbecue, dan is een BBQ-thermometer een echte must have. Met een vleesthermometer van merken als GrillEye weet je precies wanneer het vlees gaar is en hoef je niet de hele avond boven de barbecue te hangen. Doordat je minder omkijken naar het vlees hebt, kan je de avond ook écht spenderen met je vrienden en familie. Voor extra gemak zijn er ook Bluetooth-thermometers. Deze sturen een melding naar je telefoon wanneer het vlees gaar is. Dat is nog eens slim!