Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Netatmo Slimme Windmeter
  Netatmo Slimme Windmeter
  • Melding op je smartphone
  • Eenvoudige installatie
  • Wind-snelheid & -richting
   99,99
 2. Netatmo Additionele Binnenmodule voor Weerstation
  Netatmo Additionele Binnenmodule voor Weerstation
  • Monitor de luchtkwaliteit
  • Brede meting
  • Uitbreiding Weerstation
   69,99
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Netatmo Weerstation
  Netatmo Weerstation
  • Actuele weersinformatie
  • Ventilatiewaarschuwingen
  • Voor binnen en buiten
   169,-
 5. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Nooit meer een nat pak dankzij een slim weerstation 

Een weerstation is een leuke en praktische gadget dat niet mag ontbreken in huis of in de tuin. Voor een aantrekkelijke prijs haal je dit apparaat in huis. Met een slim weerstation kan je vanaf je smartphone bijvoorbeeld de kwaliteit van de lucht bekijken, maar je kunt ook zien wat de windsnelheid en de windrichting is. Zo weet je precies hoe je je moet kleden op de dag die komen gaat.

De weerstations zijn voor zowel binnen als buiten geschikt, je kan dus ook bijvoorbeeld de temperatuur en luchtkwaliteit in huis meten, wat een directe invloed heeft op je gezondheid. Voor wat voor model je ook kiest, je bent er in alle gevallen van verzekerd dat de installatie van het apparaat eenvoudig is. Kies je voor een weerstation voor buiten of voor een weerstation voor binnen?

Een stijlvolle accessoire voor in het interieur of voor in de tuin

Zowel de buitentemperatuurmeter als de binnentemperatuurmeter ziet er enorm stijlvol uit en is hierdoor een fraaie accessoire voor in huis of voor in de tuin. Je leest eenvoudig de actuele weersverwachting en je profiteert van een brede meting. Ideaal als er een outdoor activiteit met vrienden of familie op het programma staat, als je een rondje gaat hardlopen in het weekend of als er een andere activiteit op de planning waarvan je zeker wilt weten dat het weer optimaal gaat zijn. Je creëert met de gadget een veilige, slimme en comfortabele omgeving en je krijgt zowel historische als real-time data vanaf het systeem. De data ontvang je op je tablet of smartphone en uitgebreide analyses kun je ook nog eens exporteren naar Excel. Gebruik je binnenkort ook een innovatief weerstation?

Altijd op de hoogte van het weer blijven

Naast dat je eenvoudig en snel de temperatuurregeling binnen en buiten kunt meten, kun je ook altijd bijvoorbeeld de luchtdruk meten en andere interessante feitjes over de huidige weeromstandigheden. Piet Paulusma mag dan met pensioen zijn, jij bent altijd op de hoogte.

Voor ieder budget is er een gepast model verkrijgbaar en je hebt de keuze uit verschillende modellen van bijvoorbeeld het merk Netatmo. Ook heb je de mogelijkheid om de modellen uit te breiden met accessoires, zoals bijvoorbeeld een regenmeter. Slim wonen, dat wil je toch ook?