Sluiten

Comfortabel energie besparen 

Wil je duurzaam verwarmen, altijd de volledige controle hebben en daarmee flink op je stookkosten besparen? Dan is zoneverwarming de beste oplossing! Je kunt hiermee alle ruimtes in huis afzonderlijk verwarmen.

Lees meer over zoneverwarming

Verwarm elke kamer afzonderlijk

Multi-zone verwarming stelt je in staat om in elke kamer een andere temperatuur in te stellen.

Klantreview tado° zoneverwarming

Lees alle voordelen die een slimme thermostaat met zich meebrengt in de praktijk.

Klantreview Honeywell zoneverwarming

Wouter kan maar liefst 18 radiatoren afzonderlijk bedienen met Honeywell evohome.


Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Verwarming, verkoeling en luchtkwaliteit

Je wil je altijd comfortabel voelen in je eigen huis. Dat begint eigenlijk met een goed binnenklimaat. Niet te warm, niet te koud en met een gezonde toevoer van frisse lucht in huis. Nu kun je zelf aan radiatoren gaan draaien, je thermostaat hoger zetten en de raam openzetten als je frisse lucht wil. Maar dat kan veel slimmer, én efficiënter!

Slimme verwarming

Hoe fijn zou het zijn als je élke ruimte in huis op de perfecte temperatuur zou kunnen krijgen, zonder dat je daarbij overige ruimtes onnodig opwarmt. Dat kan met zoneregeling: een oplossing met een slimme thermostaat en slimme radiatorknoppen. De radiatorknoppen draaien je radiator in een kamer automatisch open, zodra deze voelt dat een bepaalde temperatuur nog niet is bereikt. Als dat wel zo is, draaien ze de radiator weer dicht.

Dit resulteert in veel efficiënter verwarmen. Je verwarmt namelijk niet andere kamers waar de radiator open staat als je alleen de woonkamer een paar graden wil opwarmen. Bovendien kan je instellen dat de hele verwarming automatisch naar beneden gaat als je weggaat van huis, en weer opwarmt als je bijna thuis bent. Dit gaat met behulp van geofencing.

Slimme verkoeling

Met de hete zomers van tegenwoordig is verkoeling geen overbodige luxe. Of je nu een airco hebt, of gebruikt maakt van een ventilator, het is comfortabeler als je ook deze slim maakt. Bedien je airco bijvoorbeeld met een app, stel timers/schema’s in en zorg zodoende dat je huis al koel is voordat je thuiskomt van werk.

Of kies voor een slimme ventilator die je ’s avonds in je slaapkamer zet. Laat deze vervolgens automatisch naar de fluisterstand gaan tegen de tijd dat je slaapt, of laat ‘m stoppen. Op deze manier wordt ook verkoelen een stuk comfortabeler en gemakkelijker.

Zorg voor goede luchtkwaliteit

Goede luchtkwaliteit in huis is belangrijk. Niet alleen warmt schone lucht sneller op dan vieze lucht (wat je dus energie verbruik kan besparen), maar logischerwijs is het ook gezonder. Hoe weet je wanneer je je huis moet ventileren? Daar zijn slimme luchtkwaliteitsmeters voor. Die meten o.a. de CO-waarden, luchtvochtigheid en temperatuur. Is de lucht van slechte kwaliteit? Dan krijg je een melding dat je even een raam open moet zetten. Of gebruik een slimme luchtreiniger om schone lucht in huis te krijgen.