• VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

KlikAanKlikUit Draadloze deurbel voor bestaande knop

Als bij jou de deurbel wel eens gaat zonder dat jij het hoort dan is deze KlikAanKlikUit ACBD-7000BC deurbelset ideaal. Laat je bestaande drukknop hangen en vervang alleen de deurbel door een draagbare deurbel die je overal mee naar toe neemt.
€ 29,99
Direct naar afrekenen
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

Specifications

Meer informatie
8714792700865
Stel alerte zones innee
Stel alerte gebieden innee
Speakernee
Power sourceAccu
Bewegingsdetectienee
Halogeen verlichtingnee
Microfoonnee
Inclusief chimenee
Werkt met Apple Home kitnee
Met cameranee
Communication Protocol433 MHz
USB aansluitingnee

Beschrijving

 • Sluit de deurbelset aan op je bestaande drukknop
 • De LED-indicator brandt 35 seconden als er iemand aanbelt
 • Plaats de deurbel op iedere gewenste plek in huis

Neem een draagbare deurbel en houd je drukknop

De ACDB-7000BC deurbel van KlikAanKlikUit is een slimme deurbel die je makkelijk koppelt aan je bestaande deurbelknop en overal in huis in het stopcontact plaatst. Handig als je aan het klussen bent in de garage of in de tuin. De deurbel is niet alleen hoorbaar; gedurende 35 seconden knippert er ook een LED-lampje als er wordt aangebeld. Ideaal voor doven en slechthorenden en voor ruimtes waar veel lawaai is. Zo loop je je bezoek of postbezorgers niet snel mis. Kies uit één van de vijf melodieën en vier volumeniveaus.

Extra gemak en beveiliging

Deze deurbel verbindt je via de bijgeleverde zender aan je bestaande drukknop. Maar je kunt de deurbel ook koppelen aan maximaal drie andere KlikAanKlikUit-zenders, zoals aan deurbelknoppen, bewegingsmelders of deur- en raamsensoren. Geef ze elk een eigen melodie en je weet precies waar er wat gebeurt in huis. Handig als je meerdere ingangen hebt of als je ramen of deuren in de gaten wil houden. Ook combineren met andere KlikAanKlikUit deurbelsets is mogelijk. Kies dus zelf hoe je het wil doen! Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs tot 70 meter.

KlikAanKlikUit domotica

KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je je apparaten en accessoires koppelt aan een ICS2000 internet control system kun je ze ook overal bedienen en monitoren via de handige KlikAanKlikUit app op je smart device. Dat geldt dus ook voor je deurbel! Bedienen en instellen via de app heeft absoluut voordelen, maar voor het koppelen van zenders aan je deurbel is de ICS2000 geen vereiste!

Ondersteuning

Installatie
Deze set bevat geen nieuwe drukknop, maar een zender die je aan je bestaande drukknop koppelt. Als deze gemonteerd en gesynchroniseerd is, stop je de losse deurbel ergens in huis in het stopcontact. Kies vervolgens de gewenste melodie en geluidsterkte. Het radiografisch signaal gaat door muren, deuren en ramen en veroorzaakt geen conflicten met andere draadloze apparaten. Je installeert de ACDB-7000BC deurbel snel en gemakkelijk zelf. Plak – of schroef – de zender naast de bestaande drukknop en sluit vervolgens de zender aan op de drukknop. Nadat je de zender met de deurbel hebt gekoppeld, kies je de gewenste melodie en geluidsterkte. Je kunt de losse deurbel nu overal in huis meenemen en hoeft je gasten nooit meer aan de deur te laten wachten.

Highlights

Voor in stopcontact
Neem de deurbel overal in huis mee naar toe en steek ‘m daar in het stopcontact. Zo hoor je toch overal de deurbel.
Ideaal voor doven en slechthorenden
Voorzien van een LED-lampje dat 35 seconden knippert als er wordt aangebeld. Ideaal voor doven en slechthorenden en als er de bel door veel lawaai moeilijk hoorbaar is.
Verhoog je comfort
Verhoog het comfort in huis en koppel ook andere drukknoppen, deurbellen of sensoren aan je deurbelset.

What's in the box?

1x Set dubbelzijdige tape en schroeven
1x Handleiding
1x Draadloze deurbel transmitter
1x Draadloze losse bel

Beoordelingen

Similar products

Hulp nodig?

Bel ons +31(0)85 333 00 55 Maandag - Vrijdag 8.00 - 22.00 Zaterdag - Zondag 9.00 - 18.00
Contact Image
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55
Toevoegen aan verlanglijst