• VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

KlikAanKlikUit Draadloze deurbel met chime

Hoor altijd je deurbel. De ACBD-7000AC deurbelset bestaat uit een deurbel die je in je stopcontact plaatst en een draadloze drukknop die je plaatst waar je maar wil. Neem je deurbel overal mee naar toe in huis en loop nooit meer iemand mis.
€ 29,99
Direct naar afrekenen
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

Specifications

Meer informatie
8714792700858
Stel alerte zones innee
Stel alerte gebieden innee
Speakernee
Power sourceAccu
Bewegingsdetectienee
Halogeen verlichtingnee
Microfoonnee
Inclusief chimeja
Werkt met Apple Home kitnee
Met cameranee
Communication Protocol433 MHz
USB aansluitingnee

Beschrijving

 • Monteer de draadloze drukknop waar je maar wil
 • De LED-indicator brandt 35 seconden als er iemand aanbelt
 • Steek de deurbel in een stopcontact bij jou in de buurt

Altijd je deurbel in de buurt

De ACDB-7000AC deurbelset van KlikAanKlikUit bestaat uit een draadloze drukknop die je heel makkelijk monteert waar jij dat wil en een slimme deurbel die je overal in een stopcontact kunt plaatsen. Handig als je aan het klussen bent in de garage of in de tuin. De deurbel is niet alleen hoorbaar; gedurende 35 seconden knippert er ook een LED-lampje als er wordt aangebeld. Ideaal voor doven en slechthorenden en voor ruimtes waar veel lawaai is. Zo loop je je bezoek of postbezorgers niet snel mis. Kies uit één van de vijf melodieën en vier volumeniveaus.

Extra gemak en beveiliging

Deze deurbel kun je niet alleen verbinden aan de meegeleverde draadloze drukknop. Je kunt de deurbel ook koppelen aan maximaal drie andere KlikAanKlikUit-zenders, zoals aan deurbelknoppen, bewegingsmelders of deur- en raamsensoren. Geef ze elk een eigen melodie en je weet precies waar er wat gebeurt in huis. Handig als je meerdere ingangen hebt of als je ramen of deuren in de gaten wil houden. Ook combineren met andere KlikAanKlikUit deurbelsets is mogelijk. Kies dus zelf hoe je het wil doen!

KlikAanKlikUit domotica

KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je je apparaten en accessoires koppelt aan een ICS2000 internet control system kun je ze ook overal bedienen en monitoren via de handige KlikAanKlikUit app op je smart device. Dat geldt dus ook voor je deurbel! Bedienen en instellen via de app heeft absoluut voordelen, maar voor het koppelen van zenders aan je deurbel is de ICS2000 geen vereiste!

Ondersteuning

Installatie
Steek de deurbel in het stopcontact en kies de gewenste geluidssterkte en melodie. Meld daarna de zender aan bij de ontvanger door tijdens één seconde de verbindknop op de draagbare deurbel in te drukken. Om hem in contact te zetten met de bestaande deurbel moet je tijdens het knipperen van de LED indicator de bestaande deurbel indrukken (een zendsignaal sturen). Monteer daarna de drukknop met schroeven naast de voordeur.  

Highlights

Voor in stopcontact
Neem de deurbel overal in huis mee naar toe en steek ‘m daar in het stopcontact. Zo hoor je toch overal de deurbel.
Ideaal voor doven en slechthorenden
Voorzien van een LED-lampje dat 35 seconden knippert als er wordt aangebeld. Ideaal voor doven en slechthorenden en als er de bel door veel lawaai moeilijk hoorbaar is.
Verhoog je comfort
Verhoog het comfort in huis en koppel ook andere drukknoppen, deurbellen of sensoren aan je deurbelset.

What's in the box?

1x Set dubbelzijdige tape en schroeven
1x Draadloze deurbel
1x Handleiding
1x Draadloze losse bel

Beoordelingen

Similar products

Hulp nodig?

Bel ons +31(0)85 333 00 55 Maandag - Vrijdag 8.00 - 22.00 Zaterdag - Zondag 9.00 - 18.00
Contact Image
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55
Toevoegen aan verlanglijst