• VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

KlikAanKlikUit Double Outdoor Wall Switch

Plaats de dubbele KlikAanKlikUit AGST-8802 draadloze wandschakelaar waar je maar wil, koppel je verlichting en apparaten en bedien ze voortaan op afstand; vanaf een vaste plek of vanuit de loungebank: de schakelaar heeft een bereik tot 30 meter!
€ 21,99
Direct naar afrekenen
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

Specifications

Meer informatie
8713439701524
Power sourceAccu
Aantal knoppen2
Zelfklevendnee
Communication Protocol433 MHz
Batterij typeLithium

Beschrijving

 • De wandschakelaar is IP44 waterdicht, geschikt voor buitengebruik
 • Bedien meerdere lampen en apparaten met de dubbele schakelaar
 • Plak de schakelaar met dubbelzijdige tape tegen de wand

Bedien ook buiten je apparaten met een druk op de knop

Bepaal zelf vanaf welke plek in de tuin jij je apparaten bedient. De KlikAanKlikUit AGST-8802 wandschakelaar bevestig je op de wand of leg je op tafel onder je afdak. Koppel de schakelaar aan je verlichting en andere apparaten en bedien ze voortaan op afstand met een druk op de knop. Deze schakelaar heeft zelfs twee knoppen, waarmee je twee groepen onafhankelijk van elkaar in- of uitschakelt.

Ideaal concept

De wandschakelaar werkt op batterijen (is volledig draadloos) en schroef je op een geschikte plek of je bevestigt met dubbelzijdige tape. Het radiografische 433,92 MHz-signaal gaat door muren, ramen en deuren en heeft binnenshuis een bereik tot 30 meter. Buitenshuis zelfs 70 meter. Omdat bedienen je zo makkelijk wordt gemaakt, bespaar je al gauw op je energierekening.

Andere ontvangers

Binnen het KlikAanKlikUit domotica-systeem combineer je oneindig. Een wandschakelaar is een ‘zender’, net als een afstandsbediening of een bewegingsmelder. Koppel meerdere ‘ontvangers’ aan je schakelaar en ze zullen allemaal (gelijktijdig) schakelen. Denk aan verlichting, zonwering of bijvoorbeeld je rolluiken. Als je apparaten gekoppeld hebt aan een schemerschakelaar, dan is dat geen probleem. De AGST-8802 gebruik je gewoon in combinatie met je schemerschakelaar: als je tussentijds handmatig een apparaat aan of uit hebt gezet, pakt de schemerschakelaar de draad daarna weer op alsof er niks gebeurd is. De wandschakelaar is een ‘zender’. Een lamp is een ‘ontvanger’. Koppel ze aan elkaar en je lamp gaat aan als je op de schakelaar drukt. Plaats ontvangers altijd tenminste 50 cm uit elkaar, anders raken ze mogelijk in conflict. De AGST-8802 kun je combineren met alle KlikAanKlikUit ontvangers met het automatisch codesysteem. Hun productcode begint met een ‘A’ (ACM-1000, AWMD-250, etc.). Combineer je met meerdere dimmers, dan gaan ze a-synchroon dimmen.

KlikAanKlikUit domotica

KlikAanKlikUit is een gebruiksvriendelijk domotica-systeem dat je oneindig kunt uitbreiden en waarmee je het jezelf enorm makkelijk maakt. Het levert je comfort op, het verhoogt de veiligheid in en om huis en als je het slim toepast kun je enorm veel energie besparen. Als je meerdere apparaten of schakelaars gelijktijdig wil kunnen bedienen, neem dan een KlikAanKlikUit afstandsbediening óf een van de oplossingen waarmee je alles zelfs via je smartphone of tablet kunt bedienen, monitoren en programmeren. Kies je voor dat laatste, dan heb je altijd het ICS-2000 Internet Control Station nodig.

Ondersteuning

Op deze manier plaats je een AWST-8802 wandschakelaar:
Licht de drukknoppen op met een schroevendraaier en leg deze even opzij. Plaats vervolgens de batterij. Nu plaats je de drukknoppen weer terug. Koppel vervolgens de schakelaar aan je ontvanger en monteer deze op de gewenste plek.

Highlights

Eenvoudig gemonteerd
De wandschakelaar kan met schroeven worden bevestigd of nog eenvoudiger: met dubbelzijdige tape. Natuurlijk kun je de schakelaar ook los op tafel leggen onder je afdak.
Bedien al je apparaten
Bedien meerdere apparaten gelijktijdig in twee groepen door ze aan de schakelaar te koppelen.
Draadloos gemak
De wandschakelaar werkt op batterijen en is draadloos. Bevestiging is daardoor vrijwel overal mogelijk.

What's in the box?

1x KlikAanKlikUit AGST-8802 draadloze wandschakelaar
1x 3V lithium batterij
1x Schroeven en dubbelzijdige tape
1x Gebruikshandleiding

Beoordelingen

50five review

Plaats je wandschakelaar draadloos buiten waar jij wil
Schakel meerdere apparaten in twee groepen
Bespaar op je energierekening
Eénweg-communicatie: je ziet de status niet op afstand

Similar products

Hulp nodig?

Bel ons +31(0)85 333 00 55 Maandag - Vrijdag 8.00 - 22.00 Zaterdag - Zondag 9.00 - 18.00
Contact Image
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55
Toevoegen aan verlanglijst