Sluiten

50five Smart Panel

Ben jij de slimmerik die wij zoeken? Sluit je dan aan bij ons klantpanel! Je mag als eerste wat vinden van onze ideeën, designs en andere ontwikkelingen om anderen beter van dienst te kunnen zijn. Je mening geven doe je in ieder geval niet voor niets, want er staat altijd iets tegenover: smart home producten of korting bijvoorbeeld.

We vragen je niet meer dan een aantal keer per jaar om deel te nemen. Bovendien kun je je te allen tijde uitschrijven door onder in de mails op "uitschrijven" te klikken.

* verplicht

Waarom meedoen?

Iedereen shopt wel eens online en houdt van een soepel werkende website, duidelijke communicatie en snelle afhandeling van een bestelling. Wij houden ons daar dagelijks mee bezig, maar de échte expert ben jij als consument. Daarom betrekken wij onze klanten ook graag bij het verbeteren van de online ervaring.

Hoe werkt het?

Enkele keren per jaar ontwikkelen we iets voor onze website dat we graag voor willen leggen aan onze klanten. Dat kan een design zijn, een nieuwe app, een concept of iets anders dat de shop-ervaring van onze websitebezoekers verbetert. Door ons Smart Panel te vragen wat zij er als doorsnee consument van vinden, zijn we in staat om ons idee nóg beter te maken.

Krijg ik er iets voor terug?

Voor wat, hoort wat! Dus als je meewerkt aan een onderzoek krijg je van ons een beloning in de vorm van een smart home product of een kortingscode die kan oplopen tot wel 100 euro. De beloning staat in verhouding tot de tijd die we van je vragen.

Is het een verplichting?

Nee, zeker niet. Als je je inschrijft, krijg je soms een uitnodiging voor een klantonderzoek. Die kun je negeren als je even geen tijd hebt. Je reageert alleen als je wil meedoen. Wil je helemaal geen verzoeken meer ontvangen? Dan kun je je makkelijk uitschrijven via de mail die je krijgt. No hard feelings!