Keuzehulp slimme buitenverlichting

Keuzehulp buitenverlichting

Maak ook je tuinverlichting slim! Gebruik kleurverlichting om een unieke sfeer te creëren, laat je tuinverlichting automatisch aangaan als de zon ondergaat of als er beweging wordt waargenomen en meer! Of het nu regent of niet, jouw tuin steelt de show. Lees hier waar je op moet letten als je slimme buitenverlichting wil kopen of bekijk ons assortiment.

Bekijk alle slimme buitenverlichting

Slimme buitenverlichting kopen? Hier let je op!

Regen, wind en flinke temperatuurswisselingen zorgen dat de verlichting in de tuin nogal wat te verduren krijgt. Dat betekent dat je binnenverlichting niet zomaar buiten kan worden geplaatst. Daarvoor is slimme buitenverlichting ontwikkeld die waterdicht is. Een uitzondering op die regel is dat je waterdichte armaturen kan kopen waar je vervolgens slimme lampen in plaatst.

Naast het slimmer maken van bestaande verlichting, bestaat er ook specifieke slimme verlichting voor in de tuin. Er zijn diverse merken waarvan wij slimme buitenverlichting aanbieden, zoals Philips Hue OutdoorOsramMr. Beams en Mipow.

Waarom slimme buitenverlichting?

De lampen zijn dan niet alleen meer functioneel voor verlichting, maar hebben ook invloed op de sfeer en je kunt ze gebruiken als onderdeel van je smart home. Dat opent de deuren voor nog veel meer mogelijkheden. Stel bijvoorbeeld scènes in, laat je verlichting automatisch aan gaan als de zon onder gaat of geef je vijver kleur met drijvende slimme lampen! Eigenlijk alles wat slimme verlichting binnen kan, kan buiten ook.

Welke typen slimme verlichting zijn er?

Over het algemeen gebruik je verlichting in de tuin om de sfeer in de tuin te bepalen en verhogen. Daarvoor kun je verschillende typen lampen gebruiken: spotjes, wandlampen, lantaarns, vrij te plaatsen lampen op zonne-energie of strips/lichtslangen. Deze kun je gebruiken om platen uit te lichten, het tuinpad te verlichten of om je vijver of zwembad net een beetje extra te geven.

In onze webshop vind je diverse typen slimme buitenverlichting: ledstrips/lichtslangen, vrijstaande lampen met geïntegreerde ledverlichting en lampen met ingebouwde bewegingssensor. Je kunt zelfs nog kiezen of je kleurenlampen wil of gewoon witte verlichting. Met kleurenlampen kun je via de app precies de kleur kiezen die je wil om je tuin mooi te verlichten.

Populaire producten

 1. MiPow Playbulb String Groen
  Uitverkocht
  MiPow Playbulb String Groen
  • Playbulb X app
  • IP65 waterdicht
  • Tien meter lichtslang
   29,-
 2. Philips Hue Outdoor Lily LED Spot Starterset (3 lampen)
  Philips Hue Outdoor Lily LED Spot Starterset (3 lampen)
  • Starterset met 3 lampen
  • Goed zicht in de tuin
  • 16 miljoen kleuren
   275,-
 3. Philips Hue Outdoor LED Calla Sokkel
  Philips Hue Outdoor LED Calla Sokkel
  • Ondersteunt spraakbesturing
  • 16 miljoen kleuren
  • Duurzaam ontwerp
  Speciale prijs  144,95
  Adviesprijs Normale prijs  149,99 -€ 5,04 Je bespaart 3%

Welke merken slimme buitenverlichting zijn er?

Op onze website vind je diverse merken met elk hun eigen specialiteit. We lichten er een aantal uit:

Osram

Osram

Osram Lighting biedt naast slimme verlichting voor binnen ook slimme buitenverlichting. In hun assortiment vindt je diverse lampen, zoals een kleuren-ledstrip, lantaarns om bijvoorbeeld je tuinpad te verlichten, een slimme wandlantaarn en kleine tuinspots die je tussen je planten kan plaatsen. Het grote voordeel van de Osram buitenlampen is dat je deze kan aansluiten op de bridge van Philips Hue. Je kunt de lampen dus in de Hue app bedienen en instellen. Ook werken de lampen samen met Apple Homekit, zodat je je buitenverlichting met je stem kan bedienen.

Bekijk de buitenverlichting van Osram »

Mipow

Mipow

Ben je niet op zoek naar volledige buitenverlichtingssystemen, maar wil je leuke verlichting om de sfeer in je tuin te verhogen? Dan raden wij de producten van Mipow aan. Mipow biedt diverse buitenlampen, ledstrips en verlichting voor in je tuin of zwembad. Je kunt kiezen voor standaard witte verlichting of juist lampen die kleuren kunnen aannemen voor een unieke sfeer buiten. De buitenlampen werken zelfs op zonne-energie, dus je hoeft ze geen zorgen te maken over de stroomtoevoer. Je kunt ze bedienen met je smartphone via Bluetooth, wat ook betekent dat je in de buurt moet zijn. Maar dat ben je meestal wel als je in de tuin bent.

Bekijk de buitenverlichting van Mipow »

Mr. Beams

Mr. Beams

Mr. Beams biedt je betaalbare, draadloze verlichting met ingebouwde bewegingssensor. Van spots tot nacht- en lantaarnpalen, Mr. Beams heeft een zeer breed scala aan eenvoudig te installeren producten. De buitenverlichting van Mr. Beams is weerbestendig met een hoge IP-klasse, krachtig en verlicht iedere plek in de tuin die je maar wilt. Deze producten werken op batterijen, zodat je geen stroom hoeft aan te leggen en je ze overal in de tuin kan plaatsen. De lampen van Mr. Beams zijn het meest geschikt voor verlichting op plaatsen waar je graag tijdelijk bijverlicht wil worden. Bijvoorbeeld als je over het tuinpad loopt of als je de deur wil openen en je sleutels moet zoeken. De lampen gaan na een tijdje automatisch weer uit als er geen beweging wordt waargenomen.

Bekijk de buitenverlichting van Mr. Beams »

Philips Hue Outdoor

Philips Hue Outdoor

Met de introductie van Philips Hue Outdoor maakt Philips Hue de stap van binnen naar buiten. Het assortiment aan buitenverlichting is zeer compleet: van wandlantaarns tot prikspots en van sokkels tot een outdoor lichtstrip. Bovendien introduceerde Philips de Hue Outdoor Motion Sensor, zodat je ook je buitenverlichting kan automatiseren. De Hue Outdoor verlichting kan op de Hue Bridge 2.0 worden aangesloten en gekoppeld met alle andere Hue verlichting die je binnenshuis gebruikt. Met Philips Hue Outdoor maak je van je tuin een waar sprookjesbos met diverse scènes of zorg je simpelweg dat de buitenlampen automatisch aan en uit gaan op een specifiek tijdstip. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Bekijk de buitenverlichting van Hue Outdoor »

Heb je hulp nodig?

Stel een vraag

Via een contactformulier geef je gemakkelijk jouw vraag of opmerking door en deze wordt bewaard in jouw account.

Stuur een bericht

Chat met ons via Messenger

Chat met een werknemer via Facebook Messenger tijdens onze openingstijden.

50five Messenger
50five op Facebook