Sluiten

Wij gaan verder waar anderen stoppen

50five gaat verder dan slechts de verkoop van smart home oplossingen. Ons team van gecertificeerde installateurs staat ook voor je klaar om je apparaat voor je te installeren, zodat jij je nergens druk om hoeft te maken. Ook voor duurzame oplossingen, zoals multi-zone verwarming en laadpalen, hebben we de juiste mensen in huis.

Extra informatie i.v.m. het Corona-virus

Als je gebruik maakt van onze installatieservice komen onze monteurs bij je langs. Dit betekent dat we de instructies en adviezen vanuit het RIVM moeten volgen om jouw gezondheid en die van onze monteurs te waarborgen. Dit zijn de maatregelen die wij hebben genomen:

 

  • Onze monteurs kunnen je geen hand schudden
  • Onze monteurs houden een afstand van minimaal 1,5 meter
  • De werkplek dient bereikbaar en schoon te zijn
  • Ben je ziek of vertoon je symptomen zoals hoesten, kortademigheid of koorts? Dan kunnen we op dit moment helaas niet komen installeren

Wat wij voor je kunnen doen

We hebben landelijke dekking, dus we zijn altijd bij je in de buurt.

Kleine installaties

Dit zijn installaties die doorgaans een paar uur duren. Hieronder vallen bijvoorbeeld de installatie van IP-camera’s, slimme thermostaten en videodeurbellen. Onze expert geeft hiernaast ook advies en tips over het product.

Grote installaties

De installatie van oplossingen als multi-zone verwarming, laadpalen en warmtepompen heeft meer voeten in aarde. In deze gevallen begeleiden we je met advies, stellen we een offerte op en installeren we alles deskundig bij je thuis.

Betrouwbare installatie

De installatie van zowel smart home producten als het plaatsen van warmtepompen of laadpalen kan gepaard gaan met werk in de meterkast en/of leidingwerk. Daarom zorgen we ervoor dat onze installateurs goed zijn getraind. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons voorop, dus je kunt erop vertrouwen dat de installatie goed wordt uitgevoerd en je oplossing naar behoren werkt. Ook zetten onze installateurs zich in om hun kennis te delen met de volgende generatie professionals.

Onze certificeringen

Ontmoet onze installateurs

Om je alvast een idee te geven wie er binnenkort wellicht aan je deur staat.

Roy

Perr

Kleine installaties

Hieronder verstaan we de installatie van een smart home product. Misschien ben je niet zo handig, of heb je gewoonweg geen tijd om je IP-camera, thermostaat of videodeurbel goed te installeren. Onze smart home experts doen dat graag voor je. Bovendien doen we, indien nodig, een wifi-check, stellen we je product in en krijg je advies en tips over het gebruik van je apparaat.

Aanvragen van een installatie

Je kunt de installatie van een smart home product aanvragen door een 50five installatievoucher te kopen in onze webshop. Heb je je product al in huis en wil je deze alsnog laten installeren? Dan kun je een losse installatievoucher bestellen. Je kunt deze echter ook tegelijkertijd met je product bestellen. Zodra je dat hebt gedaan, nemen we contact met je op om de installatie in te plannen. Zo simpel is het!

Let op: een installatievoucher is geldig voor 1 uur werk. Als er elektra moet worden gelegd of verlegd, dan kan dit wat langer duren. Wil je advies over de installatie? Neem dan contact met ons op.

Heb je een vraag?

Vind hier de antwoorden op je vragen over kleine installaties. Staat je antwoord er niet tussen, neem dan contact met ons op.

Grote installaties

Grote installaties kunnen een hele dag of zelfs meerdere dagen duren, omdat dit niet zomaar producten zijn die je monteert en aanzet. Bij deze grotere projecten begeleiden we je van A tot Z met advies, bieden we een scherpe offerte en installeren we je oplossing veilig en deskundig.

Onze duurzaamheidsoplossingen

Multi-zone verwarming

Wil je per kamer de temperatuur in huis kunnen regelen? Misschien wil je de badkamer net warmer hebben dan je slaapkamer. Dan is multi-zone verwarming de uitkomst. Dit is een slimme thermostaat met slimme radiatorknoppen op elke radiator. De installatie ervan kan soms wat ingewikkeld zijn, vooral als je vloerverwarming hebt. Laat je daarom goed adviseren door onze experts! We kunnen je tegelijkertijd ook helpen bij vervanging van je CV-ketel.

Laadpalen

Elektrisch rijden is de toekomst, maar je wil natuurlijk wel elke dag opgeladen van huis. En je geen zorgen hoeven maken of je je volgende bestemming haalt. Dan is het plaatsen van een laadpaal aan huis ideaal. Onze specialisten weten exact wat je nodig hebt en installeren vakkundig een laadoplossing bij je thuis. Het advies wordt op maat voor je samengesteld onder de vlag van Groenopladen.nl onze specialistische laadpalen website. 

Waterzijdig inregelen

Een relatief kleine ingreep in je verwarmingssysteem, maar wel een die je potentieel flink wat gasbesparing oplevert! Soms wel tot 20%. Met waterzijdig inregelen stelt de monteur je radiatoren zodanig af dat deze zo efficiënt mogelijk opwarmen. Hiermee voorkom je koude of langzaam opwarmende radiatoren en geruis in de leidingen. Je kunt je radiatoren alleen waterzijdig laten inregelen, maar we raden aan om dit in combinatie met de installatie van een multi-zone systeem of vervanging van je CV-ketel te laten doen voor optimale besparing op gas, en dus je energierekening!

Warmtepompen

Met een groenere toekomst waarin het gebruik van gas drastisch wordt verminderd, is een (hybride) warmtepomp een goede investering. Hiermee bespaar je tot 80% op je gasverbruik voor verwarming. De installatie is echter een hele klus, waarbij veel komt kijken. Onze professionals kijken graag met je mee of je huis geschikt is en welke warmtepomp past bij je wensen en verbruik. We verzorgen advies, een scherpe offerte en uiteindelijk deskundige installatie. Het vervangen van je CV-ketel is hierbij wellicht ook nodig. Ook daarmee kunnen we je helpen.

Interesse in een duurzaamheidsoplossing?

Neem vrijblijvend contact met ons op om met onze experts te bespreken wat de mogelijkheden zijn.