Sluiten

Inbraakbeveiliging

Voel je veiliger in huis met slimme inbraakbeveiliging. Kies uit verschillende IP-camera's, deurbellen met camera en alarmsystemen om ervoor te zorgen dat je altijd weet wat er speelt als je niet thuis bent of slaapt. Lees meer...

Inspiratie en advies

Je huis beveiligen? Wij helpen je op weg!

Woninginbraken komen vaker voor dan je denkt. Het is daarom belangrijk dat je een veilige thuishaven hebt, zowel wanneer je thuis bent als wanneer je van huis gaat. Inbraakbeveiliging komt in vele vormen – van beveiligingscamera’s tot slimme deursloten. Lees verder om te kijken wat het beste bij jouw huis past.

Slimme camera’s voor meer veiligheid

50five heeft een breed assortiment aan slimme woonhuisbeveiliging. Daardoor hebben wij voor elke woning een passende oplossing. Beveiligingscamera’s zijn zeer effectief voor het beveiligen van je huis en kunnen op veel plekken worden gemonteerd. Deze camera’s zijn verkrijgbaar voor zowel binnen- als buitenshuis. De beveiligingscamera’s nemen de vastgelegde beelden op, zodat jij deze later terug te kan kijken op je smartphone. Zo heb je altijd en overal een overzicht van wat zich in en rondom je huis afspeelt. Dit is handig wanneer er een inbreker in huis is geweest en je de beelden wil overhandigen aan de politie. Ook een eventuele poging tot inbraak kan hiermee worden teruggekeken.

Slim op slot

Bij het upgraden van je beveiligingssysteem kan een slim deurslot niet ontbreken. Hiermee wordt de toegang tot je woning geregeld met een smartphone, tablet of tag. Je kan deuren zelfs op afstand openen als iemand voor je deur staat. Het gebruiken van een slim deurslot is veilig en bovendien erg handig. De dagen van het zoeken naar je sleutels in een bodemloze tas zijn geteld!

Merk inbrekers op tijd op

Sensoren (evenals IP-camera's met bewegingsdetectie) zijn ideaal voor inbraakpreventie, omdat je inbrekers vroegtijdig kan detecteren. Je krijgt meteen een melding op je smartphone als er beweging wordt gedetecteerd of als er een raam ongewenst open wordt gemaakt. Dit komt vooral goed van pas wanneer je niet thuis bent, want je kan meteen iemand op onderzoek uitsturen of de politie inschakelen als dat nodig is. Sommige beveiligingscamera’s hebben zelfs een ingebouwde sirene om de inbrekers af te schrikken.