• VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

iEast SoundStream Pro

Jouw favoriete muziek van Spotify, iTunes en Deezer op je smartphone beluisteren via de stereoset in huis. De iEast Soundstream Pro is een audiostreamer die je smartphone verbindt met je bestaande stereoset en veel connectiemogelijkheden heeft.
€ 139,00
Direct naar afrekenen
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

Specifications

Meer informatie
6970504260030
Ethernetkabel connectieja
RCA inputnee
Communication ProtocolWifi
Ingebouwde versterkernee
3.5 mm Jack (aux output)ja
Batterij typeLithium
InternetverbindingWireless
Multiroomja
SD-Geheugenkaart ingangnee
Power sourceAC Power
Werkt met Apple Home kitnee
Met afstandsbedieningja

Beschrijving

 • Luister overal naar je favoriete muziek van Spotify, iTunes en Deezer
 • Veel verschillende in- en uitgangen voor het aansluiten van randapparatuur
 • Een audiostreamer voor een budgetvriendelijke prijs

Muziek in huis streamen via je eigen stereoset

Luister nu de favoriete muziek van je smartphone via je eigen stereoset. De iEast Soundstream Pro is een audiostreamer die je koppelt aan je bestaande stereo-set, bluetooth speaker, versterker of actieve luidsprekers in huis. Creëer zo je ‘multi-zone’oplossing: muziek streamen en luisteren in meerdere ruimtes.

Tal van mogelijkheden

Koppel je smartphone via WiFi aan je audiostreamer en je luistert al jouw muziek van Spotify, iTunes, Deezer, Tidal, Quobuz en andere muziekdiensten. Maar ook bijvoorbeeld muziek die op je NAS en op je Apple apparatuur staat. Zo simpel is het! Zijn je luidsprekers verdeeld over meerdere ruimtes? Geen punt. Als je in meerdere ruimtes iEast soundstreamers hebt aangesloten bedien je alles via in 1 app. Fraai vormgegeven en compleet uitgevoerd. De iEast Soundstream Pro is fraai vorm gegeven en uitgevoerd in geborsteld aluminium. Speel niet alleen via WiFi je muziek af, maar ook op andere manieren. De audiostreamer is uitgerust met een USB-poort (voor een stick of een externe harde schijf), een LAN-poort en een optische uitgang. Via een mini jackplug sluit je de Soundstream Pro aan op je bestaande stereoset. Een nog beter geluid krijg je als je een S/PDIF-kabel gebruikt. Tot slot kun je ook nog een microfoon inpluggen, bijvoorbeeld om in huis door te geven dat het eten klaar staat.

Handig om te weten

De Soundstreamer Pro wordt geleverd met een afstandsbediening waarmee je in- en uit kunt schakelen, het volume regelt of kiest voor volgende of vorige nummer. Er zijn 6 knoppen waar je je favoriete afspeellijsten aan koppelt. Daarnaast is er de iEast Play app, waarmee ontzettend veel mogelijk is. Bepaal hier welke online diensten je koppelt en bedien alle ruimtes afzonderlijk via de app. iEast heeft nog meer producten, zoals de iEast AudioCast en de iEast StreamAmp 160AM. Combineer voor nog meer luistergenot. Kies voor de AudioCast als je geen apparatuur met een draad gaat aansluiten en de StreamAmp 160AM als je geen versterker hebt. Als je meerdere iEast-oplossingen in huis gebruikt, bedien je ze allemaal gelijktijdig via 1 app. Een goed WiFi-netwerk of een 3G/4G-verbinding zijn een vereiste voor verbinding via je smartphone met iEast hotspot

Ondersteuning

Installatie
Installeren is heel eenvoudig. Download de iEast Play app en koppel de SoundStream Pro aan je smartphone. Je hoeft nu enkel de SoundStream Pro met je geluidsbron te verbinden en je kunt genieten van muziek!

Highlights

Al je muziekdiensten
Via de Soundstreamer Pro luister je overal naar je favoriete muziek van online diensten zoals Spotify, Deezer, Tidal, Quobuz en iTunes (via AirPlay).
Multiroom-control
Via de iEast app regel je al je instellingen. Ook als je meerdere luidsprekers in meerdere ruimtes hebt of meerdere iEast soundstreamers. Je regelt het makkelijk per ruimte, in één app.
Prettige afstandsbediening
Bedien de basisfuncties van je audiostreamer ook door middel van de afstandsbediening, die daarnaast 6 toetsen heeft voor je favoriete afspeellijsten.

What's in the box?

1x 3
5mm male to 2x RCA-male audiokabel
1x USB-kabel met netstroomadapter
1x 3
5mm male-to-male audiokabel
1x Afstandsbediening
1x iEast Soundstream Pro audiostreamer
1x Gebruikshandleiding

Beoordelingen

50five review

Ondersteunt multiroom Airplay
Afstandsbediening met basisfuncties en 6 voorkeurs-afspeellijsten (handig als je niet zo technisch bent of geen smartphone hebt)
Eigen hotspot-functie als er geen WiFi voorhanden is via 3G/4G. Stream vanaf je smart device naar de AudioCast
smart, extensive app
only supports 2.4 GHz WiFi
needs a separate amplifier, stereo set or active speaker to stream music. Just using a Soundstream Pro is not sufficient.

Similar products

Hulp nodig?

Bel ons +31(0)85 333 00 55 Maandag - Vrijdag 8.00 - 22.00 Zaterdag - Zondag 9.00 - 18.00
Contact Image
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55
Toevoegen aan verlanglijst