Sluiten

Slim huishouden

Een slimme robotstofzuiger, dweilrobot of ramenwas-robot bespaart je een hoop tijd in het huishouden. Hoe heerlijk is het om soms even niet aan huishouden te denken. Smart home kan het voor je uit handen nemen.  Lees meer...

Bekijk oplossingen per platform

Inspiratie en advies

Automatiseer je huishouden

We zijn er in de jaren flink op vooruit gegaan. Zo heeft het schrobben op een wasbord plaatsgemaakt voor de wasmachine en zijn bezems vervangen door krachtige stofzuigers. Toch vinden de meeste mensen het doen van huishoudelijke taken nog steeds een vervelend karwei. Dat is nergens voor nodig, want de ontwikkelingen staan ook nu niet stil! Met slimme huishoudelijke apparaten kunnen allerlei taken volledig automatisch gaan, zodat je er helemaal geen omkijken naar hebt.

Slimme huishoudapparatuur

Je hebt inmiddels de keuze uit slimme varianten van onder andere koelkasten, vaatwassers, wasmachines en wasdrogers. Daarnaast kan het schoonmaken van je huis een stuk slimmer, bijvoorbeeld met robots die stofzuigen, dweilen of zelfs ramenwassen. Zo ziet je huis er in no-time spic en span uit, zonder dat jij daar veel tijd in hoeft te stoppen. Met behulp van apps op je telefoon op tablet kun je de aangesloten apparaten bedienen en programmeren, ook op afstand. Zo kun je vaste schema’s en programma’s instellen die bij jou levensstijl passen. Ben je al weg van huis en vergeten dat je schoonouders ’s avonds langs zouden komen? Dan zet je de robots via de app voor je aan het werk!

Geen vuiltje op de grond

Na een lange werkdag thuiskomen in een schoon huis, dat klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. Een dure schoonmaakster inhuren is hiervoor echter niet nodig. Kies gewoon voor de beste robotstofzuiger in onze webshop en maak jouw huis schoon wanneer jij het wilt! De stofzuiger doet al het werk geheel zelf, ook als je even boodschappen gaat doen of op de koffie gaat bij vrienden of vriendinnen. De stofzuigers zijn voorzien van een handige programmeerfunctie. Hierdoor kun je zelf instellen wanneer de stofzuiger het werk moet doen. Gaat je voorkeur uit naar een dagelijks, wekelijks of maandelijks schoonmaakschema? Of wil je graag last-minute jouw huis nog een keer extra schoonmaken, bijvoorbeeld omdat er visite komt?